Sapatnik
Član
Као што члан бане каже може бити полуосовина. На послу се сличан звук не баш да дроби али струже и лупка по мало завршио тако што је пукло кућиште кроз које пролази полуосовина и отпао точак са све полуосовином.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je kostala popravka na onom JD od ZP komerca, mislim da je mjenjac krep'o, na 2000 rh, tako nesto? Ja imam inf. za neku suludu cifru koju je majstor trazio.На западњаку комплетан мењач са новим дијеловима кошта минимално 10000е.И ови наши кад се крпе са половиним дијеловима и свим и свачим кошта их по пар хиљада евра.Рус је јефтин итекако.
Koliko sam cuo od momka sve ukupno 25000.od toga je servis posle toga 5000km. Sad su kupili Pumu.Koliko je kostala popravka na onom JD od ZP komerca, mislim da je mjenjac krep'o, na 2000 rh, tako nesto? Ja imam inf. za neku suludu cifru koju je majstor trazio.
Jel zadnji tockovi stoje pravo kad se pogleda od nazad?Šta može biti na 952,kad se ubaci u rikverc nešto drobi ko da lomi ispod sedišta,majstor otvaro menjač kaže nije do menjača ,prednja vuča nije,jel imo neko sličan problem.