MTZ Belarus

Može li se tom plugu skinuti 4 glava, i koliko je onda lakši? Koliko sam shvatio plug se pozajmljuje pa nema mnogo izbora, a vario je, pa ne znam koliko se može olakšati.
Upravo tako.

Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока

0643468923 Novica Curug, ima uglavnom sve od polovnih delova.
Sto se ulja tice mozda je bolja varijanta kao sto je Matic napisao sae140 jer je nase sae90 kao voda u odnosu na rusko.
Koj ulje Nebojsa preporucujete za hidraulicnu pumpu? Uzeo sam rusa, ima ulja ispod crtice one kao, preporucuju mi sae 90 ali sad kad citam sta pisete, ne znam koje da dospem

Koj ulje Nebojsa preporucujete za hidraulicnu pumpu? Uzeo sam rusa, ima ulja ispod crtice one kao, preporucuju mi sae 90 ali sad kad citam sta pisete, ne znam koje da dospem
Ulje za hidraulicnu pumpu?
Ako mislite na ulje u hidrauliku onda sae30,nikako sae90.
Da niste slucajno pomesali ulje u menjacu sa hidraulicnim, na rusu su ulja odvojena, nije kao na recimo imt traktorima pa da hidraulika koristi ulje iz menjaca.

Auspuh kupljen kod Macara, izdrzao 180 radnih sati, od tih 180 radnih sati 3 puta je varen. Sada je kupljen original u Agropanonci duplo skuplji, duplo je i tezi, videcemo koliko ce on izdrzati.

Pisali smo o tome X puta pored jeftinih orginalnih delova u Agropanonci vi hoćete da prođete jeftinije, a scenario je uvek isti.

Pisali smo o tome X puta pored jeftinih orginalnih delova u Agropanonci vi hoćete da prođete jeftinije, a scenario je uvek isti.
Nisu imali na stanju original tada, morao sam zamenu da uzimam. Ja i za kombajn i za traktore gledam sve u originalu da kupujem, Almeks dere kozu sa ledja ali kada nesto zamenis vise o tome ne razmisljas zato i ne posecujem druge prodavnice delova.

Ulje za hidraulicnu pumpu?
Ako mislite na ulje u hidrauliku onda sae30,nikako sae90.
Da niste slucajno pomesali ulje u menjacu sa hidraulicnim, na rusu su ulja odvojena, nije kao na recimo imt traktorima pa da hidraulika koristi ulje iz menjaca.

Nemam sad sliku od njega, pa sam sa neta skinuo da obelezim.
Kroz ovaj prorez maleni se vidi nivo, tu bi trebalo da je od hidraulike ulje i pumpa ne? Je l od menjaca dole desno iza zadnjeg tocka gde ima sipkica kao za ulje od motora? Nisam do sada imao rusa, pa se upoznajemo :geek:

Kakva su vam iskustva 1221 u kombinaciji sa 4-braznim obrtacem, plug je 4+0, tezak oko 1700kg, ima vario, 1221 je najpovoljniji u klasi i uklapa se u moj budzet, jedino nisam siguran da li moze da radi sa pomenutim plugom, mozda bih i skinuo 4 brazdu sa 3×40 bi samo pevao

Pitanje dal ga moze i dignuti a gde je manipulacija na njivi. Moj 1221 nije mogao odvojiti od zemlje 3+1 vario od 1860kg. Sada je skinuta cetvrta glava i tezina je 1500kg. Sto se tice vuce u brazdi tu nema problema, razjapim ga na 55 i brzina oranja kao sa 4x35 ranije. Ali ove kilaze na toj duzini-vagi jako zajebana stvar za ovaj traktor i hidrauliku.

Pitanje dal ga moze i dignuti a gde je manipulacija na njivi. Moj 1221 nije mogao odvojiti od zemlje 3+1 vario od 1860kg. Sada je skinuta cetvrta glava i tezina je 1500kg. Sto se tice vuce u brazdi tu nema problema, razjapim ga na 55 i brzina oranja kao sa 4x35 ranije. Ali ove kilaze na toj duzini-vagi jako zajebana stvar za ovaj traktor i hidrauliku.
Sve sam bliže odluci da odustajem od 1221, idem sutra u agrovojvodinu malo da se raspitam oko yto 130...

Nisam upoznat u njegovu (yto)podiznu moc al to je tu negde, ipak su to tereti za te traktore.
Ovakav plug kao moj ima jos jedan kod AgroTole i pricao sam sa njim on ga nosi sa NH 150-170 nisam siguran u konjazu, ko je iz okoline Smedereva-Mihajlovca sigurno zna. A ima covek i 1221.3 kaze ja ne vidim sansu da on to moze nositi, kasnije sam se i ja uverio.

Eee ljudi salu na stranu jel ima neko od clanova tog Yto 130, da ga stvarno uporedimo sa 1221.3 da vidimo gde je tu sta, prednosti, mane jednog drugog, mozda nekome pomogne u nekim buducim odlukama.

Nisam upoznat u njegovu (yto)podiznu moc al to je tu negde, ipak su to tereti za te traktore.
Ovakav plug kao moj ima jos jedan kod AgroTole i pricao sam sa njim on ga nosi sa NH 150-170 nisam siguran u konjazu, ko je iz okoline Smedereva-Mihajlovca sigurno zna. A ima covek i 1221.3 kaze ja ne vidim sansu da on to moze nositi, kasnije sam se i ja uverio.
Dragane pa plug te kileze nema realno sta da trazi zakacen ni za jedan traktor od 130ks,po meni bez 160,170 pa na vise nema srece.

Eee ljudi salu na stranu jel ima neko od clanova tog Yto 130, da ga stvarno uporedimo sa 1221.3 da vidimo gde je tu sta, prednosti, mane jednog drugog, mozda nekome pomogne u nekim buducim odlukama.
Ima oba traktora kod jednog veceg poljoprivrednika par sela od mene.1221.3 ne moze da parira yto...rus vuce iste masine bar jednu brzinu nize u istim uslovima.iskreno ja kineze ne volim nesto,ali svi radnici kazu da je jaci.i da solidno sluzi.

Na vece terete,pogotovo duze na 1221 pucaju srafovi na sredini traktora...tako da ne valja preterivati u kilazi.

Nazad
Vrh