danger
Član
e tad bi mu je pukao u glavu,prethodni majstor a da ga neimenujem uzme rotor u ruke digne ga u vazduh i gleda na sunce i kaze.....ovaj je jos solidan i mora da pali,a dosao sam da reklamiram kako nece da pali uopste,a on meni,tebi je motor preskocio na zupcanicima,kao da ima zupcasti kajs pa preskoci,da bude crnjak veci ja naseo na zvaku i otvarao motor da prekontrolisem,e kad mu je nisam zabio u .......od tada pumpa kod zere,redovno menjanje filtera i bar 10 godina miran

Kao da to radimo prvi put u zivotu?
pivo u sasince imam tamo familije.
al kad smo ovde poceli o tom,prosle god. sam radio zmaja jer sam naseo na jeftinu naftu,tariranje(remont) pumpe,zamena cetkica i zadnjeg dekla jer je otisao navoj gde je ono sitasce i gde se crevo dovoda zavrce,svi dihtunzi,semering,pogonska osovina pumpe na koju ide semering bila zajedena pa se covek bojao da nebi pustalo naftu u motor,sve moguce bakarne platnice ukljucujuci i povrat na diznama,provera dizni i stelovanje i jos tamo neke sitnice,covek platio i postarinu kad mi je slao i to sve za 7280 dinara,a zmajcek prede li prede,a tek sto pali,nesmes darnut kljuc
,samo AZPI iz originala,al ti kostaju a i rade,

jbm li ga , iskreno receno ja sam samo kod jednog prije otisao i kao sto rekoh umalo mu nisam pumpu razbio od glavu tako da moze se reci da neznam za bolje