MTZ Belarus

Lalo cestitam na kupovini stroja

Ljudi pomagajte ako boga znate nosio sam pumpu u mitrovicu franji i zamijenijo za repariranu i traktor se sto posto isto ponasa :sta: do cega je sad ako nije do pumpe zatrkuje se do 1500 obrtaja a preko radi dobro :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta:

neka je sa srecom i da sluzi a za koju godinu da kupis onog od 158 ks ima ga zadruga u Opovu kazu da je masina na mestu ja sam ga video traktor za primer :ppozdrav: :cao:

lalo svaka ti cast!neka te dobro sluzi i da ga u zdravlju vozis! :ppozdrav:nema za nas boljih traktora od rusa :D

Lalo čestitiam na kupovini. :bravo: Opasan stroj. :D Nek te dugo služi, a kad vidim kako čuvaš 82-ku onda predpostavljam da će te jako dugo služiti. :bravo:

Bećarina pusta je napisao(la):
Lalo čestitiam na kupovini. :bravo: Opasan stroj. :D Nek te dugo služi, a kad vidim kako čuvaš 82-ku onda predpostavljam da će te jako dugo služiti. :bravo:
Da vidis tek kakav je 560 iz '84. Ko da je juce iz fabrike izisao.

Cestitam na kupnji.Mozes mi reči sta ima od opreme ? Kakvo sjedalo ima ? Jel na zrak ? Dali ima klimu ? Nisam bas u toku.Ako te netko pitao ispricavam se onda :ppozdrav:

danger je napisao(la):
@lalo
da te sluzi minimu 20.000 radnih sati pa tek onda menjaj lamelu :ppozdrav:
da znas pravis mi zazubice :D
tesko da ce da traje toliko ja sam zimus kupio 1221 i nisam bas presrecan sa njim vec sam imao par kvarova sto je porazavajuce 1 cim sam upalio klimu za 10 minuta rada iste puko kais od klime i podvukao se ispod kolena od hladnjaka i otkino ga,2 posle predjenih 100 radnih casova pukla sajla hidraulike ,3 procureli su semerinzi na prednjem trapu a sad trnutno neradi klima a ovi smradovi iz servisa jos nisu dosli cekaju da bude preko 20 stepeni temperatura pa ce kao doci i jos mi smeta jako mali rezervoar goriva samo 140 litara tako da verujte da se kajem sto sam ga kupio toliko :nono:

mladenmaso je napisao(la):
Ljudi pomagajte ako boga znate nosio sam pumpu u mitrovicu franji i zamijenijo za repariranu i traktor se sto posto isto ponasa :sta: do cega je sad ako nije do pumpe zatrkuje se do 1500 obrtaja a preko radi dobro :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta:

e sad ga mo's jebat :sta:
ako bih rekao opet pumpa ispao bih idiot , ali zatrkivanje nemozem ni sa cime drugim povezati osim sa sverezimskim regulatorom broja obrtaja (koji se nalazi u pumpi)
vecina majstora mijenja elemente a niko ne posvecuje nesto pretjerano paznje regulatoru

koliko je kostala zamjena ako sam dobro razumio ?

Lalo pridruzujem se cestitkama! :D
Odlican traktor prava mrcina.
Nek te dugo sluzi i nek ti zaradi puno ::novac::
Kakav plug za njega planiras, spremac, tanjiracu?
:ppozdrav:

bojcetic je napisao(la):
Lalo pridruzujem se cestitkama! :D
Odlican traktor prava mrcina.
Nek te dugo sluzi i nek ti zaradi puno ::novac::
Kakav plug za njega planiras, spremac, tanjiracu?
:ppozdrav:
Bogami, ove sezone ce vuci vogela 3x40 a za posle cemo videti.

Nazad
Vrh