grunt
Član
Lalo svaka cast ih sto volem sto je rus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sta sam drugo trebao kupiti? MTZ je No 1!grunt je napisao(la):Lalo svaka cast ih sto volem sto je rus
Da vidis tek kakav je 560 iz '84. Ko da je juce iz fabrike izisao.Bećarina pusta je napisao(la):Lalo čestitiam na kupovini. Opasan stroj. Nek te dugo služi, a kad vidim kako čuvaš 82-ku onda predpostavljam da će te jako dugo služiti.
tesko da ce da traje toliko ja sam zimus kupio 1221 i nisam bas presrecan sa njim vec sam imao par kvarova sto je porazavajuce 1 cim sam upalio klimu za 10 minuta rada iste puko kais od klime i podvukao se ispod kolena od hladnjaka i otkino ga,2 posle predjenih 100 radnih casova pukla sajla hidraulike ,3 procureli su semerinzi na prednjem trapu a sad trnutno neradi klima a ovi smradovi iz servisa jos nisu dosli cekaju da bude preko 20 stepeni temperatura pa ce kao doci i jos mi smeta jako mali rezervoar goriva samo 140 litara tako da verujte da se kajem sto sam ga kupio tolikodanger je napisao(la):@lalo
da te sluzi minimu 20.000 radnih sati pa tek onda menjaj lamelu
da znas pravis mi zazubice
mladenmaso je napisao(la):Ljudi pomagajte ako boga znate nosio sam pumpu u mitrovicu franji i zamijenijo za repariranu i traktor se sto posto isto ponasa do cega je sad ako nije do pumpe zatrkuje se do 1500 obrtaja a preko radi dobro
zatrkuje motor do 1500 obrtaja preko je u reduzorancile je napisao(la):Mladene, šta mu se dešava?
mocno izgleda i dosta je velik... koliko ima kg?i moze li jos neka slika motora kabine da vidimo malo bolje...Lala iz Banata je napisao(la):130 ks.
Bogami, ove sezone ce vuci vogela 3x40 a za posle cemo videti.bojcetic je napisao(la):Lalo pridruzujem se cestitkama!
Odlican traktor prava mrcina.
Nek te dugo sluzi i nek ti zaradi puno
Kakav plug za njega planiras, spremac, tanjiracu?