Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
DJOKAN je napisao(la):Ako sme da se reklamira servis,onda nije frka.To je Dizel Servis u Novom Sadu,Karadjordjeva 69a,glavni majstor i vlasnik se zove Paja.Ja sam kod njih radio pumpu i sad na kraju sam zadovoljan.Evo vam i kratak video klip kakav takt ima sad moj traktor,samo sto je upaljen na -1 na nekih 500 do 600 obrtaja.A sad si ti na redu Savoris da kazes kako se pojacava pritisak u hidrauliku [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bF1fclPLyIU[/youtube]
danger je napisao(la):e druze tako sam se i ja patio par godina dok nisam pumpu odneo na pravo mesto. da skratim....odnesem pumpu ustvari dve i on"majstor" kao namesti ja kuci on nece,ja drugu on nece,ja ih vratim nazad on kao cacnuo malo i kaze ajd sad probaj.Ja kuci i na jedvite jade upalim,drugi dan u zetvi jos teze,treci dan na ''start''a dalje na slepanje,zavrsim zetvu i popiiiiiiiiiiizdim sednem u kola i pravac novo milosevo ''zeravica''.od 2000god.nisam skidao pumpu a do tada od 1988 svake godine na remont.evo osma godina i nemam problema pali ko lud i nema da babrlja pod punim gasom a potrosnja dnevno zavisi do kad kasno radim od 100-130lit. a uradim oko 22-25 jutra,ukratko prezadovoljan.al imam i ja neke svoje prepravke oko preciscavanja nafte koje puno znaci,poenta je u tome da ti voda ili prljavstina nedodju do pumpe,kad godisnje uradis oko 200h a zadnji filter do pumpe skines a on cist ta pumpa mora da radi,naravno za start sprej vazi da ako ti motor valja ima dobru kompresiju pumpu skidaj i dizne i pravac milosevo.i jos nesto moj prosli bosista mi je stavljao neke dizne od imt a to nije isto,kad je zeravica vidio krstio se, mnogi pricaju da je zeravica skup ali nije,ako ti je daleko neznam odakle si spakuj pumpu i dizne na city stavi svoj tel. i puno srece u narednoj sezoni.
p.s. ako ti sta jos zapne tu sam.
Ovo potpisujem!KishRobert je napisao(la):
Nosi slobodno kod Telekija,ja ti garantujem za njegamladenmaso je napisao(la):HVALA ljudi ali niko broja tel. nigdje nisam bobijo a sta ste rekli za tog kod novog sada valjda u petrovarandinu.
a cuo sam i za tog franju telki, a neznam kolko je vjerovat kako radi on mi je blizi nego novi sad.
Nas majstor za bjeloruse sve pumpe nosi valjda tu oko novog sada i kaze da do sad nije imao problema.
ja neznam sta da radim
GRESKA! sve i jedna pumpa-dal traktor ili kombajn,on je radio kod mene...i bez mane...na 142 dok on nije uradio mrka kapa-bila pumpa na 3,4 mesta...evo 3 god-ni trunke dima,a potrosnja mala.i nije skup toliko kao sto ljudi pricaju...igor74 je napisao(la):od kada je zeravica profesionalac? osim za uzimanje tu je nanadmasan. ja sam imao susret sa njim i nisam bio zadovoljan
SAKULJAN je napisao(la):imas u Djurdjevu bosistu RAMAC pokusacu da pronadjem broj telefona
ZRENJANINAC je napisao(la):SAKULJAN je napisao(la):imas u Djurdjevu bosistu RAMAC pokusacu da pronadjem broj telefona
bež od njega što dalje
zeravici!Branko je napisao(la):Kome bi trebalo onda da odnesem pumpu od Ursusa 355 na remont?
Ja baš m Ramaču, a vidi sad ovo.