MTZ Belarus

može li mi neko reći koliko se kreče cena dobrog rusa 82 i 892 i ovaj 892 od koje se godine proizvode odgovore možete slati i na pp

ljudi neko je negdje napisao broj od dobrog bosiste ali nemogu da ga nadjem pa ako imate pisite hvala
cuo sam da ima dobar bosista negdje oko novog sada.
(nisam rijesio jos zalijetanje na bjelorusu pa me zanima bosista)
i negdje valjda u kuzminu

a imas bosista sada na svakom cosku , svako nekog hvali
ja sam nosio moje pumpe kod Petra Gasa u SM. i prezadovoljan sam sa njegovom uslugom

prije toga sam nosio jednom drugom bosisti i umalo mu pumpu nisam razbio od glavu , ja kazem zalijece se a on mene ubjeduje kako meni motor ne valja a ja uradio polugeneralku :udri: , odnesem u ovaj servis covjek uradi i radi kao casovnik :D

neko je pomenuo sevis i u NS dobar sad cu potrazit
aha vjerovatno si procitao u temi VLADIMIREC ::namigivanje::
evo citiram djokanov post

DJOKAN je napisao(la):
Ako sme da se reklamira servis,onda nije frka.To je Dizel Servis u Novom Sadu,Karadjordjeva 69a,glavni majstor i vlasnik se zove Paja.Ja sam kod njih radio pumpu i sad na kraju sam zadovoljan.Evo vam i kratak video klip kakav takt ima sad moj traktor,samo sto je upaljen na -1 na nekih 500 do 600 obrtaja.A sad si ti na redu Savoris da kazes kako se pojacava pritisak u hidrauliku ::svaka cast:: :D [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bF1fclPLyIU[/youtube]

evo i kako mu vlatko lijepo radi iako su oni poznati po zalijetanju ::svaka cast::

Ima i neki Zeravica,ali nije bas u NS-u.
Post je spojen: [time]1272138665[/time]
e druze tako sam se i ja patio par godina dok nisam pumpu odneo na pravo mesto. da skratim....odnesem pumpu ustvari dve i on"majstor" kao namesti ja kuci on nece,ja drugu on nece,ja ih vratim nazad on kao cacnuo malo i kaze ajd sad probaj.Ja kuci i na jedvite jade upalim,drugi dan u zetvi jos teze,treci dan na ''start''a dalje na slepanje,zavrsim zetvu i popiiiiiiiiiiizdim sednem u kola i pravac novo milosevo ''zeravica''.od 2000god.nisam skidao pumpu a do tada od 1988 svake godine na remont.evo osma godina i nemam problema pali ko lud i nema da babrlja pod punim gasom a potrosnja dnevno zavisi do kad kasno radim od 100-130lit. a uradim oko 22-25 jutra,ukratko prezadovoljan.al imam i ja neke svoje prepravke oko preciscavanja nafte koje puno znaci,poenta je u tome da ti voda ili prljavstina nedodju do pumpe,kad godisnje uradis oko 200h a zadnji filter do pumpe skines a on cist ta pumpa mora da radi,naravno za start sprej vazi da ako ti motor valja ima dobru kompresiju pumpu skidaj i dizne i pravac milosevo.i jos nesto moj prosli bosista mi je stavljao neke dizne od imt a to nije isto,kad je zeravica vidio krstio se, mnogi pricaju da je zeravica skup ali nije,ako ti je daleko neznam odakle si spakuj pumpu i dizne na city stavi svoj tel. i puno srece u narednoj sezoni.
p.s. ako ti sta jos zapne tu sam.

@mladenmaso pazi ovako nije los Zeravica u Novom Milosevu a ima Djula u Beceju.... ja bi ipak pre kod Djule on je majtorcina veruj mi ::svaka cast::.... sve u svemu poslacu ti sutra brojeve i od jednog i od drugog na P.P :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

HVALA ljudi ali niko broja tel. nigdje nisam bobijo a sta ste rekli za tog kod novog sada valjda u petrovarandinu.
a cuo sam i za tog franju telki, a neznam kolko je vjerovat kako radi on mi je blizi nego novi sad.
Nas majstor za bjeloruse sve pumpe nosi valjda tu oko novog sada i kaze da do sad nije imao problema.
ja neznam sta da radim :sta:

od kada je zeravica profesionalac? osim za uzimanje ::novac:: tu je nanadmasan. ja sam imao susret sa njim i nisam bio zadovoljan :cao:

mladenmaso je napisao(la):
HVALA ljudi ali niko broja tel. nigdje nisam bobijo a sta ste rekli za tog kod novog sada valjda u petrovarandinu.
a cuo sam i za tog franju telki, a neznam kolko je vjerovat kako radi on mi je blizi nego novi sad.
Nas majstor za bjeloruse sve pumpe nosi valjda tu oko novog sada i kaze da do sad nije imao problema.
ja neznam sta da radim :sta:
Nosi slobodno kod Telekija,ja ti garantujem za njega
Nosio sam mu do sad ja 4 pumpe i još dosta njih iz sela i okoline,prvo majstor je vrhunski i nije skup

igor74 je napisao(la):
od kada je zeravica profesionalac? osim za uzimanje ::novac:: tu je nanadmasan. ja sam imao susret sa njim i nisam bio zadovoljan :cao:
GRESKA! sve i jedna pumpa-dal traktor ili kombajn,on je radio kod mene...i bez mane...na 142 dok on nije uradio mrka kapa-bila pumpa na 3,4 mesta...evo 3 god-ni trunke dima,a potrosnja mala.i nije skup toliko kao sto ljudi pricaju... :nono:

Ako hoces da bude dobro uradjeno, najbolje je kod Zeravice (malo je skuplje, ali vredi svaki dinar) a ako hoces da bude jeftino ima jedan covek koji je sam napravio sto za pumpe (nema firmu, radi kuci).

ja isto od kako servisiram pumpe kod zeravice preporodio mi se novcanik,svaka moja pumpa ima nalepnicu zeravica,i mogu da garantujem za njega,jedino od njega kad dobijem pumpu,pumpa bude uradjena kao nova da se moze jesti sa nje dok od drugih dobijem musaviju nego sto sam je poslao pa se zapitam dal ju je i otvarao,a da nepricam o propratnom materijalu koji daju,gumice platne .....itd,a zasto mi se novcanik preporodio,zato sto on kad uradi to radi,neskidam pumpu mnogo godina dok drugi a narocito zmaj 142 kad urade vec treci dan nece da upali a i prvi dan nikako neradi dok zeravica kad to spakuje prede motor kao macor,e zato je uvek skuplje jeftinije i nekosta zivaca ponajvise,ustvari oni uopste nisu skupi :nono:,samo su navikani da se ljudi plase,ovi slb majstori su skupi jer dok mu vratis pumpu tri puta plus troskovi voznje i opet je neurade kako treba e to je mnogo skupo
tel....023-781909
glasam za zeravicu :D

Nazad
Vrh