Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma te prednje gume uopste nisu siroke, tako da to odgovata, uze su od 15,5 38, a ljudi i njih teraju u medjured...nikola indjija je napisao(la):ko kaze da se nemoze sejati i spartati sa ravnim mostom,moj kolega je preradio prednje felne od dajca za 1025 nazad od 52 felne ,jesenas vadio repu sa njim![]()
pa da sta je tu problem? samo malo koncentracije i to je to... naravno dobar precizan volan bez lufta na sponama i bolcnama klipa...nikola indjija je napisao(la):u repu te orginal?
Dragan18 je napisao(la):niko nije rekao da ne postoji resenje, ali ono nije fabricko![]()
pa to se montira na pocetku, u prolece, i to je to, do jeseni nema sirokih...Dragan18 je napisao(la):to da... u pravu si..al ko ce menjati tolike tockove u po sezone...![]()
pa u mom slucaju ce 1025 da radi pripremu, a 820-ka ce setvu i prskanje, ursus prskanje i kultivaciju...Dragan18 je napisao(la):sa uskim tockovima ces da spremas?![]()
![]()
Ne, jer su unutrašnje ivice prednjih i zadnjih guma u pravcu, pa samim tim kako prednja guma prolazi pored brazde tako i zadnja,na istom odstojanju.ognjen74 je napisao(la):"bubisa "za pripremu i tnjiranje stoji da je bolji siri balon guma ,ali za oranje mi nije bas jasno .zar ne cepa uzoranu brazdu?![]()
Da bolje zaoravaju jer su višlji i lakše propuštaju masu između daske i rama.bewisa je napisao(la):@bubisa
Jasno mi je da je ravan most bolje resenje.Da li tvoji plugovi VN M950 sa visokim klirensom
bolje zaoravaju kukuruziste od VN L950?