Pazi ovako...ravan mos je konstruisan za jace modele BELARUSA 1025 i na vise....a na manjim modelima 820,892,952 itd je estecki nadogradjen s pokusajem da se dobije bolje iskoriscenje snage al je propalo.... Znaci modeli sa ravnim mostom i vecim pneumaticima kad se opterete guse motor jer ne mogu da prokliznu i u tim habaju taj isti i zato su motori na tim modelima kraceg vradnog veka..... I zato se drzite standardnih modela jer sa njima nema greske ama nikakve..... to je dokazano vec 30 godina od kad je prvi 82.1 ili popularno RUS 82 izasao ...... VERUJTE MI NEMA BOLJIH
Post je spojen: [time]Sun Mar 7 05:30:57 2010[/time]
A za menjace i ostalo ja vam garantujem da ostanete na standarnim modelima 18/4... Dakle da ne kombinujete sa sinhronim menjacima jedino na 1221 nema greske on je neunistiv.....a ostali su svi uglavnom do 2000 sati minimum 1 velik kvar menjaca al ja mislim i vise..... npr.....Komsije su imale do pre pola godine imali 1025-ravan most i imao je oko 5 godina i oko 1500 sati ..... u to vreme je jednom raspao ceo menjac, jednom je raspao ceo diferencijal, jednom pokidao srafove na zamajcu drzao se na jednom.....i sad kad je otisao kod drugog gazde je o5 raspao diferencijal....tako da nemam reci ..... i dalje tvrdim da su 82.1 i 820 naj bolji i naj isplativiji i naj istrajniji.......a od vecih koliko ja znam 1221 je najdobar,kod mene u selu ima jedan samo i kazu da njega nisu imali ne bih ni izorali u roku..... toliko od mene......
Post je spojen: [time]Sun Mar 7 13:32:44 2010[/time]