Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slazem se sa tobom ruja 52 je tata mata za ove nove.moj 52 se neboji ni jednog novog u oranju.igor74 je napisao(la):pozdrav. vozio sam novog 892 i mozem reci da mi se uopste ne svdja. Da moram birati od belorusa koji bih vozio uzeo bih staru 52 ovi novi su katastrofa. nimalo mi nije zao sto nismo kupili novog mtz bas sam se razocarao
po meni jedinu prednost osim sto je jaca ima reduktor koji dosta znaci.ali i ti cu da resim ubacivanjem reduktora na ovu moju 52-ku.sve ostalo mislim da je tu i tamo podjednako.pidikanac je napisao(la):auspuh ti je prva liga samo mislim da je 82 malčice bolja
nikola govorio sam da stara 82 i 52-ka da je izmedju njih jedina razlika sto je stara82 malo jaca i sto ima reduktor za razliku od 52-ke.a sve ostalo je isto. jel sada razumes?nikola indjija je napisao(la):podjednako
Post je spojen: [time]1267346229[/time]_________________________________________________
sta je to podjednako ja sam imao staru 82 pa skoro nista nije podjednako