Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma te prednje gume uopste nisu siroke, tako da to odgovata, uze su od 15,5 38, a ljudi i njih teraju u medjured...nikola indjija je napisao(la):ko kaze da se nemoze sejati i spartati sa ravnim mostom,moj kolega je preradio prednje felne od dajca za 1025 nazad od 52 felne ,jesenas vadio repu sa njim
pa da sta je tu problem? samo malo koncentracije i to je to... naravno dobar precizan volan bez lufta na sponama i bolcnama klipa...nikola indjija je napisao(la):u repu te orginal?
Dragan18 je napisao(la):niko nije rekao da ne postoji resenje, ali ono nije fabricko
pa to se montira na pocetku, u prolece, i to je to, do jeseni nema sirokih...Dragan18 je napisao(la):to da... u pravu si..al ko ce menjati tolike tockove u po sezone...
pa u mom slucaju ce 1025 da radi pripremu, a 820-ka ce setvu i prskanje, ursus prskanje i kultivaciju...Dragan18 je napisao(la):sa uskim tockovima ces da spremas?
Ne, jer su unutrašnje ivice prednjih i zadnjih guma u pravcu, pa samim tim kako prednja guma prolazi pored brazde tako i zadnja,na istom odstojanju.ognjen74 je napisao(la):"bubisa "za pripremu i tnjiranje stoji da je bolji siri balon guma ,ali za oranje mi nije bas jasno .zar ne cepa uzoranu brazdu?
Da bolje zaoravaju jer su višlji i lakše propuštaju masu između daske i rama.bewisa je napisao(la):@bubisa
Jasno mi je da je ravan most bolje resenje.Da li tvoji plugovi VN M950 sa visokim klirensom
bolje zaoravaju kukuruziste od VN L950?