milanbelarus920
Član
koliko maksimalno tesku (kg) mogu dizati tanjiracu sa 82.1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al ja nebih ti preporucio da nosis tako tesku tanjiracu sa 82.1. Ja sam imao Adutovu v 28 oko 1000 kg bila vikao sam je sa 820. Ploca na koji se kaci klip iskidao mi brezone i sjebo klip, a poluge sto nose 3 puta sam menjao. On je bez problema vuce... Ja sam morao da prepravim u vucnu....Aha,znaci bez problema mogu uzeti ovu od 900kg...
Ti si to kolega moro gadno gonit kod mene ima nekoliko takvih i niko nema tih problema a nose ih i 577 kolega sa zekom 7011 drugi sa torpedom 75 i ja sam nosio sa mojim 820Al ja nebih ti preporucio da nosis tako tesku tanjiracu sa 82.1. Ja sam imao Adutovu v 28 oko 1000 kg bila vikao sam je sa 820. Ploca na koji se kaci klip iskidao mi brezone i sjebo klip, a poluge sto nose 3 puta sam menjao. On je bez problema vuce... Ja sam morao da prepravim u vucnu....
13,6-38 su nize od 15,5 a 9,5 r42 su vislje od 13,6. Dakle naravoucenije je da ne mozes i stisnuti i prdnuti u isto vreme.
Onda to nije radni far...to je dugo svetlo il ti "driving lights"![]()
ugradjeni "HELLA" radni farovi,H3 sijalice 75w,veoma velikog dometa,na njivi 800 metara vidi se kraj kao da je ispred tockova...