MTZ Belarus

proveravao sam slobodan hod,ima slobodnog hoda,cim se zagreje ona prokliza,predhodni vlasnici su bili ne strucni po pitanju kvacila,sve su saltali pod gasom i kretali pod gasom...

Kod mene su isto curile obe cizme mislio sam da je do gumica zameno postavio nove curilo je i dalje .Kad sam polomio levu cizmu montirao sam novu i na nju vise ne curi a na ovu drugu i dalje curka.Primetio sam da na ovu cizmu sto curi nije glatka ostecena je od korozije i tu ne pomazu nikakve gumice,pa cak sam mesao mast sa sae 90 ulje.i to mi izbacuje.

Drugar je pravio odusak, tj busio cepove na cizmama za dolivanje ulja, i kaze da posle toga vise nije imao problema sa curenjem ulja.

Zadnja rec tehnike:osmeh:
112127801400758253582262.jpg

Jeste tako su i braca hrvati hteli i to su uradili krediti i ona jd fend i ostala cudesa pa sad kad su u eu a teli spremni u nju uci a usli sa sve modernom meh. ode na bubanj sve a kamata samo raste a svi proizvodi sve jeftiniji to isti i nas ceka pa ko voli nek izvoli i samo mala opaska za sve te masine sto se ne kvare prvi servis kosta taman da u rusa sve izmenis od motora preko menjaca i diferencijala sa sve uljem i jos da dodam neka se javi ko nije stigao da oradi svoje zemlje zato sto poseduje belarus tradze

Jel stavljao neko kuke za brzo kačenje priključnih mašina na poluge od belorusa.Danas na sajmu u Mikronu kuke sa dve rupe kažu prodavci samo se zašrafe na poluge od BLR (ja na poluzi imam samo jednu rupu slobodnu ostale su zauzete) nema sečenja ,varenje, cena 36000 din.Ovo proleće mi se smučilo odkačinjanje i zakačinjanje mašina samo u krug spremač,RD,tanjirača i po nekad plug morala se raditi skoro parcela po parcela zbog vlage dobro sam se napatio moram rešiti brzo kačenje.

Nazad
Vrh