MTZ Belarus

Unutra nemožeš ih omašiti idi u krug samo oni imaju kardane i kuke među šunkama.
Ako ideš raspitaj za te kuke što se šrafe i pogledaj poluge na 1221 da li paše,ja sam za razliku od tebe još uvek amater:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Zaboravio da ti javim za hladnjak klime ,isto stoji kao i kod tebe::lose:: za sada sam odustao dok se ne pojavi neko sretnije rešenje.

20150510153710.jpg

Kazu da je kategorija 2 samo se plašim da nije slabo pošto se koristi za traktore oko 100 ks ,da li neko ima 2 kategoriju na jačim traktorima?

Unutra nemožeš ih omašiti idi u krug samo oni imaju kardane i kuke među šunkama.
Ako ideš raspitaj za te kuke što se šrafe i pogledaj poluge na 1221 da li paše,ja sam za razliku od tebe još uvek amater:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Zaboravio da ti javim za hladnjak klime ,isto stoji kao i kod tebe::lose:: za sada sam odustao dok se ne pojavi neko sretnije rešenje.

Kod mene hladnjak klime nestoji vise gde je stojao,a 1221 ima 3 kategoriju sto se tice poluga......

BP... zadovoljan sam sa klimom ali dosta je lose podiftana kabina pa efekat nije bas kao u kolima, pogon je sa radilice i kompresor je smesten na mesto alternatora a alternator se premesta iznad motora. Usmerivaci (2 kom.) su blizu glave sto mi se nesvida i pride jos duva na prednju resetku sto je ok (vidi sliku od IMT-550). Usustini sa klimom sam zadovoljan ali kako je odradjena bas i ne, neke sitnice sam vec izmenio. Klimu sam ugradio preko agropanonke a za njih odradjuje SIGMMA iz Begeča:
www.sigmma-yu.com ako sta još treba reci. :ppozdrav: :cao:

Pozz imam jedno pitanje? sta si radio sa ta dva Usmeirivaca jesi ih prebacio negde drugde ili ti jos stoje iznad glave.isti problem imam i ja Belorus 1025 sa klimom i neznam kako da resim porblem da mi ne duva klima u glavi.ako imas neku ideju . HVALA !!!

Dali neko zna cijenu belarusa 320, na sajmu poljoprivrede u Novom sadu bio je nagradna igra.Djelujemi da bi mogli biti atraktivni uz neke veće traktore.Od kada su u Srbiji?

Imam 82.1 i baca mi prikljucke,pogotovo tanjiracu od 1100kg,pa hocu da napravim reducir na povratnom crevu iz klipa,pa zna li neko kolika rupa treba biti,da bi mu smanjio protok ulja...?

Nazad
Vrh