talianu
Član
Prva hala (velika,od glavnog ulaza desno) i ja sam slučajno naleteo na njih .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Unutra nemožeš ih omašiti idi u krug samo oni imaju kardane i kuke među šunkama.
Ako ideš raspitaj za te kuke što se šrafe i pogledaj poluge na 1221 da li paše,ja sam za razliku od tebe još uvek amater
- - - - - - - - - -
Zaboravio da ti javim za hladnjak klime ,isto stoji kao i kod tebe za sada sam odustao dok se ne pojavi neko sretnije rešenje.
BP... zadovoljan sam sa klimom ali dosta je lose podiftana kabina pa efekat nije bas kao u kolima, pogon je sa radilice i kompresor je smesten na mesto alternatora a alternator se premesta iznad motora. Usmerivaci (2 kom.) su blizu glave sto mi se nesvida i pride jos duva na prednju resetku sto je ok (vidi sliku od IMT-550). Usustini sa klimom sam zadovoljan ali kako je odradjena bas i ne, neke sitnice sam vec izmenio. Klimu sam ugradio preko agropanonke a za njih odradjuje SIGMMA iz Begeča:
www.sigmma-yu.com ako sta još treba reci.
Koliko je dećko na štandu znao kaže da nema,no posle sajma idem do njih .Samo sam mu promenuo lokaciju......pa jel nema da se kupi 3 kat.
Koliko kosta ovo zadovoljstvo?
Kazu da je kategorija 2 samo se plašim da nije slabo pošto se koristi za traktore oko 100 ks ,da li neko ima 2 kategoriju na jačim traktorima?
Moze li i meni broj? Ovde ili na pp.Imaš dvojicu u Čurugu.
36000 din .Koliko kosta ovo zadovoljstvo?
Nabavi on i polovno trgovac je to .Moze li i meni broj? Ovde ili na pp.
Hvala unapred!
Od ova dva gore pomenuta imam,a nisam znao da Macar ima i polovne delove...