milanbelarus920
Član
koliko maksimalno tesku (kg) mogu dizati tanjiracu sa 82.1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al ja nebih ti preporucio da nosis tako tesku tanjiracu sa 82.1. Ja sam imao Adutovu v 28 oko 1000 kg bila vikao sam je sa 820. Ploca na koji se kaci klip iskidao mi brezone i sjebo klip, a poluge sto nose 3 puta sam menjao. On je bez problema vuce... Ja sam morao da prepravim u vucnu....Aha,znaci bez problema mogu uzeti ovu od 900kg...
Ti si to kolega moro gadno gonit kod mene ima nekoliko takvih i niko nema tih problema a nose ih i 577 kolega sa zekom 7011 drugi sa torpedom 75 i ja sam nosio sa mojim 820Al ja nebih ti preporucio da nosis tako tesku tanjiracu sa 82.1. Ja sam imao Adutovu v 28 oko 1000 kg bila vikao sam je sa 820. Ploca na koji se kaci klip iskidao mi brezone i sjebo klip, a poluge sto nose 3 puta sam menjao. On je bez problema vuce... Ja sam morao da prepravim u vucnu....
13,6-38 su nize od 15,5 a 9,5 r42 su vislje od 13,6. Dakle naravoucenije je da ne mozes i stisnuti i prdnuti u isto vreme.
Onda to nije radni far...to je dugo svetlo il ti "driving lights"
ugradjeni "HELLA" radni farovi,H3 sijalice 75w,veoma velikog dometa,na njivi 800 metara vidi se kraj kao da je ispred tockova...