milanbelarus920
Član
ne znam tacno, ljudi su zbog toga i stavljali glavu od 82-ke da bi dobili na snazi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kupio kod njih pre dve godine platio 330 eura i pre nedelju dana mi pukla ubacila vodu u usisni kanal moj savet izbegavaj ih a glavu od 82 može samo ako ti je rebrasti blok ako nije onda nemože ali se onda menjaju i klipovi i prepravlja se bošpumpa na drugi pritisakKolege da li je neko skoro kupovao glavu motora od Rusa, Ukrajinaca sa Najlon pijace? Konkretno me interesuje za 52-ku superaša. Kakvog su kvaliteta? Bilo kakav savet ili iskustvo će dobro doći...
Garancija po zakonu ne može biti manja od dve godine godine. Onaj papirić gde su napisali 6 meseci mogu da okače mačku o rep.Da, to je 892.Bice iskustava-dosta.Garancija mu je celih 6 meseci pa cemo gledati da ga lepo uposlimo za vreme garantnog roka .
Posle koliko radnih sati odprilike je pukla? Izbor očajan, moja je pukla negde iznutra i nije joj bilo spasa.Ja kupio kod njih pre dve godine platio 330 eura i pre nedelju dana mi pukla ubacila vodu u usisni kanal moj savet izbegavaj ih a glavu od 82 može samo ako ti je rebrasti blok ako nije onda nemože ali se onda menjaju i klipovi i prepravlja se bošpumpa na drugi pritisak
Neznam tačno koliko sati je prošlo ali njen posao je bio da uzore oko 80 jutara spremi za setvu oko 100 i vuče berač oko 70 jutara i povremeno da povuče prikolice po potrebi ništa drugo nije radila. Motor je radio bez greške čak i taj zadnji dan mi je spremirala bez problema uveče normalno parkirao u šupu nisam primetio nikakav problem sem što je podigao temparaturu na 90 ali to sam računao da je zato što je bio topao dan, ujutru je upalim isteram na dvorište i ugasim da popijem kafu kad sam ponovo pokušao da upalim nisam mogao i nadjem vodu u usisnim kanalimaPosle koliko radnih sati odprilike je pukla? Izbor očajan, moja je pukla negde iznutra i nije joj bilo spasa.
Mom će trebati 10 godina najmanje da se naradi kao kod tebe za dve što uradi. Jesi li rešio problem sa glavom?Neznam tačno koliko sati je prošlo ali njen posao je bio da uzore oko 80 jutara spremi za setvu oko 100 i vuče berač oko 70 jutara i povremeno da povuče prikolice po potrebi ništa drugo nije radila. Motor je radio bez greške čak i taj zadnji dan mi je spremirala bez problema uveče normalno parkirao u šupu nisam primetio nikakav problem sem što je podigao temparaturu na 90 ali to sam računao da je zato što je bio topao dan, ujutru je upalim isteram na dvorište i ugasim da popijem kafu kad sam ponovo pokušao da upalim nisam mogao i nadjem vodu u usisnim kanalima
Meni se isto sa malo radni sati otpustio onaj šaraf di se šteluje pritisak i pao na 1 bar i kad sam ga dotego hladan 4 vruć 3,5 ako baš čitav dan radi na velikoj vrućini padne na 3 baraMoj mtz 82.1 ima oko 300 sati i to uglavnom prevoza i laksih poslova.Primetio sam da drzi sve manji pritisak ulja.Sada drzi oko 1 bar na oko 1500-1600 obr.Ulje zamenjeno pre manje od 100 sati,filter ociscen.Isti dan smo iste traktore uzeli drugar i ja.Njemu je pukla neka cev od uljne pumpe pa je izgubio pritisak.....sta ja da gledam?
Moram pogledati gde da zavrnem i probam.