milanbelarus920
Član
Ljudi,kao i svuda i u svemu,desavaju se ponegde propusti u radu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa kakvi su to majstori kad za 3god dve generalne motora tu nešto neštima nije to naučna fantastika uraditi generalnu motora po ovom ispade svake god jedna generalna motora ili nije bila generalna ili taj vozač negde greši u svakom slučaju nešto tu neštimaKod nas u selu ima problema sa rusevima koji su sklopljeni u Srbiji. 82-ka 2013 -to posle 3 dana ode sedma brzina(vracali je u agropanonku). 105-ca posle 3 godine upotrebe i ja mislim 1800sati dva puta radjena generalna i komplet prednji most. Ali popravljeni i teraju dalje.
Slazem se. Ali isto tako znam da bez lagera delova kuci nema posla. Bez par alternatora i slicnih vitalnih stvari dosta se stoji. Evo sad nam je i druga vodena pumpa procurila u godinu dana na jednom traktoru.Samo neka njih ima i neka su dostupni u svakom momentu,za ostalo cemo lako.U sezoni cekati banalan deo 2,3,5 dana je propast a posao trpi sve to ima svoje...
Jek mogu kontakt podaci na pp?Bolje vodenu pumpu izremontuj u Inđiji kod mog drugara nego da kupuješ novu. Radi remont svih vodenih pumpi(traktori ,kombaji i sl.).
Mogla bi biti i prva serija sa sirokim kabinama.