cika_jova
Član
pa sta je sad pametnije nov za 26000 il polovan za 12-15000, sto vise citam ovu temu sve sam gluplji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polovan, na novom samo miriši farba ništa drugo jer MTZ star 10-15g neće imati veće havarije a delovi su dostupni i "jeftini" i relativno je to jednostavan traktor.pa sta je sad pametnije nov za 26000 il polovan za 12-15000, sto vise citam ovu temu sve sam gluplji
Ko daje te uslove kupovine?
Koliko staje ulja u rezervoar za hidrauliku na 820..?
Cinjenica je da nisu isti oni sa plocicom koja pise na srpskom,i ona koja pise na ruskom,hocu reci ima razlike koji je iz AP dosao kod vlasnika i koji je pravo iz Minska dosao kod vlasnika... U AP kao da su neki (ne doradjeni) skartovi...
Tomislaw a ti nisi video da ta ramenica baca kad si ga kupovao i probao?Kad sam kupio Mahindru serviseri su bili korektni i odradili sto je trebalo u roku od par dana bilo je nekih problema sa kompresorom,nije cev bila dobro hartletovana pa malo curkalo ulje ali ne mogu da gresim dusu odradili su i sad je sve ok.