Šta mislite koliko vredi Belarus 1025 RM 2008 u odličnom stanju sa samo 885 radnih sati ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta mislite koliko vredi Belarus 1025 RM 2008 u odličnom stanju sa samo 885 radnih sati ?
Da si ga samo palio kod kuce vise bi radni sati imao.
Šta si radio sa pumpom,šta je tu na njoj problem?
Ja sam imao takav problem, meni je bila napukla slavinica desnog rezervoara. Proveri slavinice....Ma očišćena su sva creva i nafta lepo ide,naftni filter stavljen nov grubi očišćen dobro dihtuje , jedino nisam slavinice skidao i rezervoare ali ću i to uraditi,jer me zeza već duže vreme.
Ma očišćena su sva creva i nafta lepo ide,naftni filter stavljen nov grubi očišćen dobro dihtuje , jedino nisam slavinice skidao i rezervoare ali ću i to uraditi,jer me zeza već duže vreme.
Proveri na bos pumpi povratni holender s kuglicom i federom.........
ima problema samo nisu dugo u upotrebi kao grbavi
- - - - - - - - - -
pa se još ne znaju sve mane
82, 95,2 892 svi imaju slabe poluosovine, meni je od obrtača puk'o levi vertikalni španer, kolegi drugom je puklo rame isto tako i to od trobraznih obrtača manje mase 700-800kg.pozdrav , ima pitanje ako neko zna ili ima iskustva
Da li bi mtz 892 mogao da ore sa vogelom obrtacem M 1020 vario tri glave , da li bi a mogao nositi i podizati posto ima 1300kg a i ima duzinu
kod mene u selu nisu imali većih problema osim što svi cure a imam poznanike u šumariji i kaže da se rasipaju i da se sve kida a nisu neki ekstremni uslovi kod nas ali normalno oni imaju i brdo sati polako su ih počeli zamjenjivati zetorima i razočarali se i u njihA koje su to mane na ravnom mostu ?
Koliko god pratim ovaj forum nitko se nije žalio na njih.
Kako se on proverava ,kako da znam da li je do njega?