Ja sam stavljao jaču pumpu i nisam ništa dobio s time.
Koju si stavljao? Sta si posle toga radio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam stavljao jaču pumpu i nisam ništa dobio s time.
Ja sam stavljao i pumpu i orbitrol jači i za nijansu bolje još uvjek teško na nižim obrtajima
Klip je slab, a ne pumpa. Treba staviti jac hidroulicni klip.
Klip je slab, a ne pumpa. Treba staviti jac hidroulicni klip.
Naravno da je tako jer nema snage u hidroulicnom cilindru, nema kapaciteta. Stavite jaci klip i resicete problem.
Naravno da je tako jer nema snage u hidroulicnom cilindru, nema kapaciteta. Stavite jaci klip i resicete problem.
Nisam probao. Klip se moze napraviti po meri. Oni koji su na kombajnu stavljali adaptaciju znaju da kad se doda 3. klip, ili veci cilindri, nista se drugo ne menja.
Niste mi jasni uopste! Lepo sam pitao da li je neko probao i resio problem. Kakvi kombajni i kombajnerke... Neko kaze problem je u pumpi, neko kaze u orbitrolu, neko kaze klip, a niko jos nije resio problem. Isti klip i pumpu imam na drugom traktoru i sve radi ok. Samo je orbitrol drugaciji a i serviseri iz Agro Panonke kazu da je do orbitrola.
ima original klip većeg promjera za kupiti fi 63 takav ide na 1025Jel si ti to probao? Od cega pase klip?
ima original klip većeg promjera za kupiti fi 63 takav ide na 1025
Koju si stavljao? Sta si posle toga radio?