grunt
Član
Tu idu orinzi cini mi se ko ne zna sa orbotrolima bolje da ne dira,ja sam cackao pa dobio hidr motor dobro mi volan nije ruke izlomio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grabik, taj filter nije čišćen nikad ako toliko ima naslaga, kako se on okrećao uopšte.
Tu idu orinzi cini mi se ko ne zna sa orbotrolima bolje da ne dira,ja sam cackao pa dobio hidr motor dobro mi volan nije ruke izlomio.
teško ćeš to i naći samo ćeš se zajebavati imaš u mađi kod habija za 100 e taj ospc 160 hbr ja ga imam već 6 godina i radi dobro
ina super turbo 15-40 ili ina super max 15-40 ulja su povoljna i jako dobradali ima kakva zamean za MABANOL ulje za motor? neko od modriče? il slično ?
u pitanju je belarus 1221.3
ina super turbo 15-40 ili ina super max 15-40 ulja su povoljna i jako dobra
a kastrolova ulja ? kakva su ona ? mabanol puno skup 4 eura litra
Druze vidim da si nov imas u temi traktori,tehnicke i ostale diskusije,tamo imas skoro elabilirano svako ulje,.a kastrolova ulja ? kakva su ona ? mabanol puno skup 4 eura litra