MTZ Belarus

Juče procureo na gumicama ,odmah rešen problem
yp6EqB9.jpg
2BwgN2G.jpg
PUqNrHM.jpg

Pa meni ne lici da je kopija, jedino steta sto nema desnog naslona za ruku, verovatno je sediste projektovano za traktore sa desnim naslonom sa komandama traktora!

Jedva sam primetio da je naslon dignut,morace naocare da se stave,nevredi matori se.....meni se licno nesvidja jer je naslon za ledja previsok za traktore,ko se cesto okrece i posmatra dok se ore ili spremira u radu nije bas sretno resenje takvo sediste,to je vise za kombajn kamion itd......cena je ok,ima svakog 3 u rumi na vasaru ganc novo sediste gramer sa kompresorom,cena 800e,prodaje firma agrotech sto prodaju vogel plugove

Ljudi, kako vam se mota volan na manjim obratjima? Imam 1025 starijeg 2004 god i 1025 novog 2014 godiste. Onaj stariji se duplo lakse mota nego ovaj nov. Mnogi se zale na taj problem a i licno sam se uverio kod drugih. Sta je tu problem? Jel neko to resavao?

Ljudi, kako vam se mota volan na manjim obratjima? Imam 1025 starijeg 2004 god i 1025 novog 2014 godiste. Onaj stariji se duplo lakse mota nego ovaj nov. Mnogi se zale na taj problem a i licno sam se uverio kod drugih. Sta je tu problem? Jel neko to resavao?

Isti problem imam sa 952 RM kupljen aprila ove godine. Na prvom servisu (50 RČ) je prijavljeno teže motanje volana, ali sam dobio odgovor da je to zato što su ranije serije imale Danfosov orbitrol, a ove novije neki njihov beloruski. Nema reklamacije, a i da je uvaže - opet će doneti isti takav orbitrol sa istim problemom.

Ja sam isti odgovor dobio od servisera. A kada bi se stavila veca pumpa recimo od veceg modela? Da li bi se dobilo nesto? Jel nije niko probao?

Nazad
Vrh