R
rad78
Guest
Tu treba staviti umesto tih kugličnih valjkaste ležajeve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takve smo i stavili.....Tu treba staviti umesto tih kugličnih valjkaste ležajeve
Takve smo i stavili.....
Ja sam primetio da mi neko ulje (mast)kaplje na desnoj felni sa unutrašnje strane,to je od kada sam ga kupio bude kap dve ne više ,Šta to može biti
I meni u oranju pre neki dan otisao lezaj tocka...na 2500 Rc...Hm,a vidim AP digla cene u nebesa...prodavace ih malo morgen po tim cenama!Isto kao i kod mog druga.Slucajno hodao pored njega dok je sin izlazio iz dvorista i cuo neko "cvrcanje".....posle smo ugasili motor,i drmali tocak i malo se osetilo.Sreca,samo kosuljica nije ni jedna kuglica ispala.Tesko se to na vreme oseti iz kabine.Jedan je tako"okasnio"na traktoru starom godinu dana i morao da menja i zupcanik.Parada 700 eura.Nema vise kvaliteta ni kod rusa.malo sam se razocarao....
Kod mene je veci problem setanje osovine kroz lezaj ali i to je lako reseno nece vise.I meni u oranju pre neki dan otisao lezaj tocka...na 2500 Rc...Hm,a vidim AP digla cene u nebesa...prodavace ih malo morgen po tim cenama!