MTZ Belarus

9282818e204c081b4d5f7b401e7e8da0.jpg

Evo razlika pa uporedi. Nešto nije u redu!

Taptalk LG-65

to su gume sa malog rusa,kazu da su im pokrali traktor u čantaviru na farmi pa su stavili ovo samo za prodaju

Trebalo bi da se nabave original gume i felne za tockove zbog prednje vuce ne znam kako bi radila sa ovim tockovima

Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока

Odgovorio sam ti na prethodnoj strani 18.4r 34 zadnje a prednje 360.70r24 ovo su fabricke dimenzije za taj traktor

Gorane za svaki slucaj odma uzmi onaj kardan prednje vuce sa bolcnom ,da nemislis.Eno na najlonu ih ima na par mesta.

Moze da tera i sa kardanom dok ne promeni samo sa ne ukljucuje prednju vucu

Kad ukljucim prednju vucu,a kad idem vecom brzinom,prednji deo traktora kao da podrhtava,vibrira...Sto je brzina manja-to podrhtavanje je manje ili ga i nema. Sta moze biti problem? Da li smem tako da vozim ili ne bi trebalo? :sta:
Krstovi kardana su zamenjeni,nemaju lufta.
(model traktora-1025,ravan most)

koliko kostaju ti kardani sa bolcnom?
Nsam sad pitao kad sam bio al vidim da je u lazaru 77 evra,onda su na najlonu oko 50 / 60 evra.pitao sam za spaner vertikalni onaj sa rucicom on je 50 evra posto sam ja sa traktorom dobio taj samo na desnom bataku a na levom je onaj sa srafom.

- - - - - - - - - -

Kad ukljucim prednju vucu,a kad idem vecom brzinom,prednji deo traktora kao da podrhtava,vibrira...Sto je brzina manja-to podrhtavanje je manje ili ga i nema. Sta moze biti problem? Da li smem tako da vozim ili ne bi trebalo? :sta:
Krstovi kardana su zamenjeni,nemaju lufta.
(model traktora-1025,ravan most)
Moj tako podrhtava otkad je kupljen nov952,posebno u tanjiranju,valda tako mora.

I moj 820 ravan most podrhtava kad je ukljucena prednja vuca a narocito se oseti kad proklizava

Ljudi imam problem na mom mtz 82.1, hidrulik ne radi, na prikljuccima ne moze nista da podigne, tanjiracu, prikolicu da kipa, a poluge dize ali jako jako sporo i bez snage, moze da podigne mozda 100kg, sta tu moze biti problem?

Nazad
Vrh