MTZ Belarus

1. Treba remontovati ili promeniti vodenu pumpu
2. Skroz gornji položaj ručice za uključivanje je uključena prednja vuča, skroz dole je isključena. Moguće je da ti je nešto loše u srednjem kućištu gde se kardani spajaju pa tu preklizava i ne prenosi obrtaje.

imal kakav semering na vodenoj pumpi tako mi izgleda da na njem pusta vodu ,ak0 ima semering onda to mogu sutra zamijenit,
al ako su orginalne gumice onda moram cekat dok ne nabavim dijelove

- - - - - - - - - -

koje gume idu na mtz82 da se najbolje usklade vuce ,ove na njem su male tako da bi mijenjo stavio malo vece i zadnje i prve
trenutnona njem prve 7,5-20 zadnje 13,6-38

Kojom metodom proveravate prednju vuču da li dobro ukopčava ako stavim ručicu na direktno?Nešto mi je sumljiva jer ne osetim nikakvu razliku u odnosu na kada je isključena.

Kojom metodom proveravate prednju vuču da li dobro ukopčava ako stavim ručicu na direktno?Nešto mi je sumljiva jer ne osetim nikakvu razliku u odnosu na kada je isključena.
Uključiš prednju vuču u direktnoj , volan namotaš skroz desno, ubaciš u rikverc, stisneš desnu kočnicu i kreneš tako naravno nazad ako ti radi prednja vidićeš tragove prednjeg točka na zemlju.

Taptalk LG-65

Imam jedno pitanje.Imam bela rus mtz 82 kad idem nizastranu ide mu plavi dim na auspuh a ovako je sve normalno kad normalno vozimo i pod teretom ne ide plavi dim smo kad ide nizastranu i ne trosi puno ulja sve je normalno.Da li vi znate zbog cega je to.Pozdrav

probat cu sutra ,
danas sam orao s mtz 82 sto sam pazario prije 10 dana utisci su odlicni pun snage sto mi jako bitno stvarno jak taktor ,do sad sam sve radio sa ltz 55 al ima velike razlike u snagi 82 je puno jaca

postao sam pnosan vlasnik ove skalamerije :haha:
samo traktor,bez utovarivača
koje gume idu na ovog belorusa i koji je to most na njemu?
569b41185746-800x600.jpg
bcb8bf02033d-800x600.jpg

agoltz
Ručica ima 3 pololožaj dole isključen, sredina tz. automatski (samo napred vuče) , skroz gore direktno (prednja vuče i napred i nazad radi (u rikverc kad ideš))

Taptalk LG-65

Nazad
Vrh