MTZ Belarus

otprilike za svaki broj više +5000 eura za primjer 1025.3 košta 23300 e +pdv a 1025.4 košta 27700+pdv sva razlika je u motoru i oni se mogu prodavati samo do nove godine a od nove godine idu 1025.5 koji košta 31000+pdv i 1025.6 kojem neznam cijenu i na njima su adblue motor

- - - - - - - - - -

Šta je jes to svi zanijemili od cijena

Pa iste cene su i kod nas,model sa trojkom nazad,ovih jos nema u ponudi,jedino to sam primetio da 1025 i 892 i 952 imaju bukvalno istu cenu ,aj 892 i 952 su isti razlika je u menjacu al 1025 uvek bio skuplji,sad su svi 2700 evra sa pdv.

Sad sam tek video da je ovaj 1025 sa grbavim mostom ,zato je ista cena ko 892 sa ravnim,znaci da uzimaju preko 2500 hiljade za ravan most,posto je 820 sa grbavim 21900,da sa pdv Gorane.Ma digli im cene fest.

Ma nije cijena problem već što ih više ne mogu od nove godine kupiti a ovi sa XXXX.5 I XXXX.6 definitivno su preskupi.npr 952.5 je sa pdv-om 35000evrića a solis 90 konja sa svom opremom 25000 evrića i taj je traktor i kvalitetniji i ugodniji za rad cararo prednja vuča,mjenjač i diferencijal hidraulika mita i motor kopija zetora koji se pokazao kao jako mali potrošač

82 je koštala godinama 8000 dolara u tvornici da li se promjenila i koliko ne znam .kolega koji je uzeo 820 prvu seriju sa orbitrolom umjesto stupa koštao je 13000e sa pdvom to je bilo prije 12-13 godina moj je prije 8 godina koštao 17000eura a koliko je sad vjerovatno znate

82 je koštala godinama 8000 dolara u tvornici da li se promjenila i koliko ne znam .kolega koji je uzeo 820 prvu seriju sa orbitrolom umjesto stupa koštao je 13000e sa pdvom to je bilo prije 12-13 godina moj je prije 8 godina koštao 17000eura a koliko je sad vjerovatno znate

Pouzdano znam da su neki ljudi oko 2000-i neke uzimali model 820(naravno serija sa orbitrolom) za 10500 eura...pa racunajte-sabirajte,oduzimajte...alavo!

Znati li vi bre gde je ta Rusija oni njih tegle na ledjima i to po dva od jednom i sta mislite da nam ih onda jos i poklone za nekih 15-20000evra?

Pa ako ovako nastave sa cenama teglice ono k...c moj pa niko nije lud tolke pare da daje za krseve ,kazu novo je novo a ja kazem yugo i rus je sranje pa bio on i nov krs je krs amin nekad bio dobar jer je najeftiniji bio oni promenili motor i misle da su boga za penis uvatili .

Odlazili su ljudi sa šlep službama i po jedan traktor u Belorusiju, osim povoljnije cene dobiju i kompletan alat i opremu u velikom sanduku.

kolege kupio sam mtz 82 sad cu cesto bit na ovom forumu trebat ce mi pomoci i savjeta dok se malo ne naviknem, inace imam vladu i ltz 55

Odlazili su ljudi sa šlep službama i po jedan traktor u Belorusiju, osim povoljnije cene dobiju i kompletan alat i opremu u velikom sanduku.
kanda se nemoze uvesti nikad registrovan traktor,ili mozda gresim? :ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Pouzdano znam da su neki ljudi oko 2000-i neke uzimali model 820(naravno serija sa orbitrolom) za 10500 eura...pa racunajte-sabirajte,oduzimajte...alavo!
ajd ti saberi i oduzmi pošto je bio kukuruz u to vreme ili soja pa onda taj paritet pretvori u danasnju cenu :ppozdrav:

Moguće Gorane, ne sećam se detalja, pre 15ak godina je čovek išao po taj traktor, otišli kamionom i imali muke gde da smeste sanduk sa pratećim delovima.

Moguće Gorane, ne sećam se detalja, pre 15ak godina je čovek išao po taj traktor, otišli kamionom i imali muke gde da smeste sanduk sa pratećim delovima.
Jeste da nije striktno u temi,ali kada je kupljen novi T40 davne 1978',otac mi je rekao da su takodje dobili uz traktor dosta alata,delova,pribora-zapakovano u nekoliko drvenih kutija...2009' je kupljen 1025,ni kutiju za alat nismo dobili,a bila je postavljena na traktor,ostali tragovi od farbanja...

Nazad
Vrh