milanbelarus920
Član
Koliko to zadovoljstvo kosta? I gde se ugradjuje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna li ko pa recite nestoNego da pitam koliko kvadrata treba da bude kabal od mase na rusu ocu da tutnem bravu za masu negde oko alasera pa treba 2,5 m kabela kupiti
Sremce dal 50 kvadrata nije mnogo kolko se ja razumem to ti je precnik kabela od 5 cmja sam pre neki dan stavio od 50 kvadrata,ako ti to sta znaci,i montirao sam prekidac mase od fapa,sad imam dva kabla od mase..
Nikako nisam mogao ranije da prebacim sliku...Videcu ovih dana da odem do seve, valjda ima.
Da li bi mogao da uslikas kako je to montirano kod tebe?
Ne bas slobodan protok skroz kada dize,sporije nego bez nje,ali i odgovara mi tako,jer je pre dizao na ler gasu tako da ceo traktor cupne kada masina bude u gornjem polozaju...a spustanje podesavas zavrtanjem slavine.kada se zavrne skroz,poluge ne mogu da padnu,kao blokada na starim rusima sa 4 rucice u kabini.To je znaci taj nepovratni prigusni ventil, u jednom smeru je slobodan protok ulja(kad dize), a kada spusta onda se steluje na tu slavinicu, u zavisnosti od tezine prikljucka? Tako?
Prosle godine je moj buraz prodo sa toliko sati i to godiste mislim da je dobio 19 i nesto hiljada ,mogu da ti tacno proverim al okvirno toliko.Kolika bi bila neka realna cena za Belarusa 1025 ravan most sa 1000 radnih sati, 2011. godiste....
Kolika bi bila neka realna cena za Belarusa 1025 ravan most sa 1000 radnih sati, 2011. godiste....
6 bara ako se ne varam a za stelovanje manometar kljuc kontra kljuc i jos slika za pokazati .dal sam u pravu?Rešio sam da sredim piskavac od kompresora na starom rusu ima li neko sliku kako se prikopčava na kompresor pošto je kod mene skinut a hoću da sredim da mogu da koče prikolice. imam sve komplet samo što je poskidao predhodni vlasnik a ja hoću da sredim pa mislim da neće puno koštati a puno će koristiti u transportu.I koliki bi trebao da bude pritisak u sistemu i kako se šteluje.
Rešio sam da sredim piskavac od kompresora na starom rusu ima li neko sliku kako se prikopčava na kompresor pošto je kod mene skinut a hoću da sredim da mogu da koče prikolice. imam sve komplet samo što je poskidao predhodni vlasnik a ja hoću da sredim pa mislim da neće puno koštati a puno će koristiti u transportu.I koliki bi trebao da bude pritisak u sistemu i kako se šteluje.