MTZ Belarus

jeste sa desne strane pumpe, a utovarivac ima razvodnik svoj
2015-05-24-163845.jpg
2015-05-24-163837.jpg

to ne bi trebalo imati veze ako je dobro spojen razvodnik od utovarivača na hidrauliku traktora što mi u ovom slučaju ne izgleda tako ili se eventualno ventil rasterećenja zaglavio.kod mene kad je preopterećen onda ventil propusti i tako može da radi koliko oćeš

- - - - - - - - - -

čudi me da tu izbija a da pumpa nije pukla

navoj izbije na vec 2 pumpe. kad je ksikaprazna radi a kad kolicima napunimo djubre iz stale izbije il na gumicu ispod tog leptira ili istera navoj na pumpi. utovarivac bi trebao da dize 1000 kg a nema tu toliko tereta

presekli cev koja ide od pumpe do traktorovog razvodnika i spojili crevom na nov razvodnik iz kojeg ulje ide u traktorov razvodnik

- - - - - - - - - -

2015-04-28-105454.jpg
2015-04-28-122320.jpg
2015-04-28-122557.jpg

- - - - - - - - - -

ovde se vidi crevo koje ide iz novog u stari razvodnik
2015-05-15-075836.jpg

e to me zanimalo tu onda traktorski ventil rasterećenja nema funkciju a ventil na razvodniku utovarivača ili nije dobro podešen ili ga nema.nije mi jasno zašto su sjekli cijev što nisu spojili na bočne priključke ili direktno na razvodnik od traktora.riješenje spojiti sat za pritisak i podesiti ventil razvodnika

ja nisam hteo na bocne prikljucke da bi oni ostali i da bi se mogli ponistiti i prebaciti nazad da bude 3 para izvoda

radi kako oćeš ali pritisak moraš podesiti na max 200 bara znači sat raspoji crijevo i podesi pritisak.skineš poklopčić na razvodniku i unutra ima šraf kao kad šteluješ ventile na traktoru i to je to

- - - - - - - - - -

što nisi uzeo razvodnik sa džojstikom da ne moraš sva ta crijeva vući u traktor

zvao sam ja posle neke firme sto rade to i za moj utovarivac izadje 415 eura dzojstik a u adutu su trazili 900

- - - - - - - - - -

ovaj razvodnik u traktoru sam platio 250 a on je kupljen u ce-hid u Zrenjaninu i kosta 160 eura

- - - - - - - - - -

ovaj u taktoru sam ja platio 250e a oni su ga platili 160e

Nazad
Vrh