Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razletela se i meni pre par godina jer nije bio C3 lezaj. Stavi FAG,INA,Timken,Koyo,SKF... i vise se to nece desavati.Mislio sam na sejalicu meni se na brzom kardanu razletela turbina
od majevicke sejalice
Kao da se tu nesto pojelo, matica se nije odvila, pre nije bilo toliko lufta, pre neki dan kacio viljuskara za njega i bas primetim. Moram da je dotegnem
Klamće i u kobile rep pa ne otpadne.Matica ti je vec stegnuta do kraja.Da ti je pukla opruga klamćalo bi mnoogo više.Verovatno se samo malo sabila opruga,zbog kvaliteta materijala.Proveri oprugu ali verovatno je sve ok.821, zadnji kraj, da li ovaj drzac za klin za toplink treba da bude cvrsto stegnut ili mora malo da "zivi"?
Kod mene se drma bar 6-7mm, dal da dotegnem tu maticu do kraja?
Za temperaturu mozes da uzmes obican od indijskog 539,odavijes postojeci a prisrafis ovaj kao na 539 i ugradis u kabinu.Navoj odgovara.To znam jer sam ugradio.Hoću da namontiram nezavisne satove za pritisak ulja u motoru i temperaturu vode, ali tako da istovremeno zadržim i fabrički ugrađene. Juče na vašaru u Topoli mi jedan prodavac hidrauličnih creva nudi crevo koje se montira, po njegovim rečima, negde kod fabričkih izvoda za davače za elektronski sat pritiska i zujalicu. Po njegovim rečima, taj izvod se nalazi između ova dva i zatvoren je čepom. Ja sam danas gledao mog rusa (MTZ 82.1) i postoji jedan izvod zatvoren čepom, ali on nije između ova druga dva već ispod njih.
Da li postoji više vrsta tih dekli, (ne znam ni kako se to zove, ali 'ajd' da je nazovem deklom), koje se pričvršćuju na blok i na kojima su ti priključci za davače za pritisak ulja, i da li je tu uopšte moguće montirati crevo za mehanički sat pritiska ulja jer mi se čini da sam negde čuo da se ispod tog čepa podešava pritisak ulja?