nesto2
Član
kako se skidaju ležišta dizni i jel postoji neki poseban alat za to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a sta mislis o hrom spreju,koliko li trpi temperature i koliki mu je rok trajanja na auspuhu,video sam te sprejeve,kao ogledalo je?
Marko koliko rs ima Brežnjev ?
Nemoj dirati karike ako netroši ulje.Sada sam se vratio od Cubike uradio mi HIDRO TEST glava je uredu,sutra cu skidati gumice
sa hilzni ne znam dal je pametno kada sam ga vec otvorio da zamenim karike jer ne trosi ulje
Marko jer potrebno svaki dan izduvavati, i odakle toliko prljavštine između hladnjaka.Moja greska je sto sam u oranju pustio jos dva vozaca,a nisu vodili racuna o izduvavanju hladnjaka
pogotovo zato sto je prostor izmedju dva hladnjaka mali pa se treba pomuciti i izduvati valjano.
Oni su to otaljavali na brzinu i verovatno su mu dizali temperaturu pa su stradale gumice na hilznama.
Inace su cilindri klipovi i karike kao i sve ostalo kao novo,stavio bih slike ali ne znam kako
Kakva je procedura?Ja sam menjao semering na stubu volana.
Mi smo onomad naterali u 920 za 6god 8000rsBogami onda ti njega dobro przis kad si za 5 godina napravio toliko, ali oped mi je malo za neki ozbiljniji kvar na motoru. Ipak Brežnjev je to.