MTZ Belarus

Bogami onda ti njega dobro przis kad si za 5 godina napravio toliko, ali oped mi je malo za neki ozbiljniji kvar na motoru. Ipak Brežnjev je to.

Moja greska je sto sam u oranju pustio jos dva vozaca,a nisu vodili racuna o izduvavanju hladnjaka
pogotovo zato sto je prostor izmedju dva hladnjaka mali pa se treba pomuciti i izduvati valjano.
Oni su to otaljavali na brzinu i verovatno su mu dizali temperaturu pa su stradale gumice na hilznama.
Inace su cilindri klipovi i karike kao i sve ostalo kao novo,stavio bih slike ali ne znam kako

Trudim se da sa ovim odradim sto vise operacija da odmorim
malo 82-u i ona mi se naradila dosta,e to je traktor 1999godiste a na motoru nista nisam pipao

Moja greska je sto sam u oranju pustio jos dva vozaca,a nisu vodili racuna o izduvavanju hladnjaka
pogotovo zato sto je prostor izmedju dva hladnjaka mali pa se treba pomuciti i izduvati valjano.
Oni su to otaljavali na brzinu i verovatno su mu dizali temperaturu pa su stradale gumice na hilznama.
Inace su cilindri klipovi i karike kao i sve ostalo kao novo,stavio bih slike ali ne znam kako
Marko jer potrebno svaki dan izduvavati, i odakle toliko prljavštine između hladnjaka.

Kad sam menjao kod mene je stub volana bio komplet skinut i zamena je laka,poluga skinuta izbijen stari semering ubacen novi i to je to .Na licu mesta malo teze, ali tada treba olabaviti srafove koji drze stub volana,da bi mogao da razvijes maticu i izvuces polugu.izbijes semering i ubacis novi.

Vec sam pisao pre da su poceli satovi malo da mi pobrljave obrtomer skace kao lud,a temperatura stalno na 120 kad radi u leru onda nirmalno pokazuje,pritisak ulja cas pokaze kako treba cas pada...Razmisljao sam da stavim obican sat za temperaturu jer to mi najbitnije citao sam negde na forumu da ne moze da se srafi sonda direktno u glavu nego mora neki sraf pa onda sonda se srafi u taj sraf,da li je to tacno ili pasuje direktno bez tog srafa.A video sam da ima i kod vodene pumpe moze da se stavi sad gde je bolje?

Nazad
Vrh