MTZ Belarus

Trebace mi za rol bale prednji utovarivac,za mix prikolicu neku manju (u planu za ovu godinu objekat za 60 krava) pa ce trebati za te srednje poslove,nece biti zaludan sigurno... :)

Danger ti si jedan od bolji poznavaoca mtz,sto ga nebi uzo zbog visine od tla ,to mi je malo nisko na prvi pogled ili neki drugi razlog.

Trebace mi za rol bale prednji utovarivac,za mix prikolicu neku manju (u planu za ovu godinu objekat za 60 krava) pa ce trebati za te srednje poslove,nece biti zaludan sigurno... :)

Ako je to traktor za prednji utovarivac i dizanje rolo bala sretna kupovina i da ti sto prije cestitamo u odgovarajucoj temi......poz

- - - - - - - - - -

Danger ti si jedan od bolji poznavaoca mtz,sto ga nebi uzo zbog visine od tla ,to mi je malo nisko na prvi pogled ili neki drugi razlog.

Da,to je traktor namenjen za vocarstvo,vidis da zadnje gume ima skoro kao toma vinkovic,nizak(prenizak) za operacije tipa prskanja,spartanja itd......previse para a malo nudi,al svako zna svoje.......(skoro pa da ga mozes uhvatiti za vrh kabine i viknuti brm brm..)

Mogli su na onom rusu 622 stavit bar veće točkove.
Da su bar zadnje 28 cola, a prednje 20. Mislim da bi to bilo to.

Evo recimo ovaj.

4.jpg

Zadnje gume su 14.9-24, za prednje 11.2-20
Ovdje ima više slika o njemu.

http://www.ziand.com/gallery/displayimage.php?album=17&pos=

Sigurno mu je i cijena jaka.

Poslednja izmena:
Cena za 622 je 18300 zvao sam pre beki dan agropanonku,lep traktorcic ali mana su jako mali tockovi da izgleda kao ovaj na slici bilo bi dobro ali po meni sa tim malim tockocima nikako ne vredi ovu cenu jer je kao igracka

Ja sam ga zagledao na sajmu po meni sve je ok ali nekako mali za ratarstvo,za vočarstvo ok,za te pare ili blizu mnogo bolja varijanta uzeti 82-ku i univerzalna za sve može da posluži.

Moje komšije su uzeli jedan pre par godina mislim da je 922 tako nešto bilo je reči o njemu pre par godina član Lala iz Banata je pisao ako se dobro sećam da je taj namenjen za farme ... da ima drugačiji menjač i da ima vazdušni filter kao 1221 ...itd i da je stajao dugo u Agropanonci izgleda malo nabildovano u odnosu na klasilčnu 82. E sada nemoj me držati za reč da je sve od reči do reči tačno jel pišem po sečanju a nikada nisam obratio pažnju na njihov traktor iako ga viđam skoro svaki dan.Ako te zanima mogu se malo približnije raspitati a ti prelistaj temu ima pisano sigurno.

Prebacio sam obrtaje kardana na brzi mod i dobio da na 1500 o/min motora imam oko 500 o/m kardana. Gledam tamo u knjizi to ne bi trebalo da bude tako, a i jedan mi drugar kaze da on ima brzi kardan na 700 obrtaja. Da li je to jos neko probao.
Ovo je meni idealno jer planiram da sejem na tim obrtajima, a to bi bio odlican gas motora.

ja uvek sejem tako obrtaje prebacim na 1000 i onda lepo maltene na leru sejem i nikad problema nisam imo

Nazad
Vrh