MTZ Belarus

Ljudi sta mislite kakav bi bio zvuk na rusu kada bih stavio samo prohromsku cev umesto auspuha,a traktor nije turbas... jel radio to neko ili mozda cuo kako zvuci?

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

a nemas turbinu...? :)

Ne, nemam turbinu.

Prebacio sam obrtaje kardana na brzi mod i dobio da na 1500 o/min motora imam oko 500 o/m kardana. Gledam tamo u knjizi to ne bi trebalo da bude tako, a i jedan mi drugar kaze da on ima brzi kardan na 700 obrtaja. Da li je to jos neko probao.
Ovo je meni idealno jer planiram da sejem na tim obrtajima, a to bi bio odlican gas motora.

Koju masinu imas?

Drugar je stavio na staru 82 cev bez lonca kao kod clana Okrim i motor ima takav zvuk kao da je turbo. Pri podizanju i spustanju obrtaja motora cuje se zvizdanje. Dobar zvuk, da ne poverujes.

milanbelarus920 Nemoj da te buni ovaj auspuh sa slike što je okačio član Okrim, to je metalna cev koja je aluminizirana i iznutra ima zavaren perforirani lim tako da nije "obična cev" !

E drugar ja sam glup za ovo sad sto si mi ispisao za perforirani lim,pa ako mozes da mi pojasnis sta je to unutra,na koji princip je uradjeno,ili ovde ili PP-om... :-D :) :-D :-D :-D

milanbelarus920 Evo da ti slikovito dočaram, samo što je u auspuhu dosta duže ovo sito...

kantamodelc.jpg

Ja mislim da je bolje da skroz skinete te ruske auspuhe.Tada ce jos bolje zviždati i raditi.:ideja:

Nazad
Vrh