milanbelarus920
Član
Ljudi sta mislite kakav bi bio zvuk na rusu kada bih stavio samo prohromsku cev umesto auspuha,a traktor nije turbas... jel radio to neko ili mozda cuo kako zvuci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi sta mislite kakav bi bio zvuk na rusu kada bih stavio samo prohromsku cev umesto auspuha,a traktor nije turbas... jel radio to neko ili mozda cuo kako zvuci?
a nemas turbinu...?
a nemas turbinu...?
Prebacio sam obrtaje kardana na brzi mod i dobio da na 1500 o/min motora imam oko 500 o/m kardana. Gledam tamo u knjizi to ne bi trebalo da bude tako, a i jedan mi drugar kaze da on ima brzi kardan na 700 obrtaja. Da li je to jos neko probao.
Ovo je meni idealno jer planiram da sejem na tim obrtajima, a to bi bio odlican gas motora.
Koliko te kostala ova cev?Ja imam tu kombinaciju već dosta dugo na 82.1 i nisam primetio nikakav nedostatak osim "zviždanja" koje se čuje iz auspuha.
Ako mislis na sejalicu onda je to nodet, a ako mislis na Breznjeva onda je to 920.Koju masinu imas?
Mislio sam na sejalicu meni se na brzom kardanu razletela turbinaAko mislis na sejalicu onda je to nodet, a ako mislis na Breznjeva onda je to 920.