MTZ Belarus

U pravu si jer bez nekog prigusenja poluge naglo padaju dole pogotovu pod teretom vecim. Na rusima je dvoradni cilindar i ide na vod za prisilno spustanje sto nemoze opterecivati pumpu uopste. Pumpa ima svoj pritisak i sigurnosni ventil preopterecenja ako dodje do toga a cim ulje ide i kruzi toga nema. Usporeno je samo protokom i tako i treba za spustanje prikljucaka.Jedino se pojacava grejanje ulja ali ni to nije nesto izrazito jer tako su reseni i podnose.Pumpi je mnogo gore kad treba podici neki tezak prikljucak

to prigušenje po meni je isto kao neki ventil i ventil smanjuje protok to sa grejanjem neznam jer i na ručici hidraulike se koje malo spretniji ako se nepovuče skroz do kraja ona sama po sebi neotvara protok a samim tim i sporije spošta a ako vozač samo gurne tu ručicu i malo nepazi dzaba mu sve svaka mašina će lupiti

I niko ne zna kako se montira davač pritiska.

E j..... ga ti,uzmes i zavrnes,ustekas i daj Boze da radi posto si uzeo taj jeftini.....

- - - - - - - - - -

Za one koji planiraju da prigusuju i usporavaju spustanje hidraulika,prigusnica ili holender se nemontiraju na levo crevo koje sluzi za prinudno nego na desno crevo koje dolazi sa razvodnika kod starog tipa ili sa pozicionog kod novog tipa posto se ovde pogresno pise pa da se neko nezaleti....

- - - - - - - - - -

Evo kako izgleda specijalan holender za usporavanje ako je nekom skupa prigusnica.....
vdh4ee.jpg

Veruj mi cena nije od pre par godina,ta cena je i danas tog belog,originalni su drugacije boje(zuto-braon i bez kutije) i kostaju duplo skuplje,evo ti slika kako izgleda iz originala i taj jeftiniji...(neobracaj na izgled stekera),retko koji radi kako treba al videces i sam,kad crkne zamenuces drugi i gotovo.....
3481r29.jpg

Moj se malo razlikuje od tog belog. Čini mi se da je ovde manji kljuc, a na ovom sto ja imam je 17.
Probacu pa sta mu Bog da.

pozdrav svima
ako moze neko da mi nesto kaze o belarusu 82.1 zasto ima tu oznaku 1
od koje godine se oni poceli proizvodit i do koje
imaju li 1000 o na kardanu
uopste koja mu je razlika od 820
pitam jer htio bih da kupim jednog inace imam vladimirca i ltz 55 .razmisljam o kupovini jednog 82.1 ili imt 577 dw 88 godiste volio bih da cujem vase misljenje

Jesam ja,sve sam uzimao za belarusa mog,stricevog i komsijinog,za njih mogu reci samo sve najbolje,kvalitet RUSKI odlican,ljudi spremni sve da objasne i pomognu,cene veoma pristupacne...firma je veoma ozbiljna i sve delove imaju... preporuka za saradnju...

kontakt sirena i sirena za upozorenje pritiska ulja,ugradjena uz pomoc korisnika "danger"...

- - - - - - - - - -

Sa pdv ili bez,meni izgleda solidan traktor ,nego nemogu da nadjem ni jednu sliku od nazad kako su vucu resili.i podizna moc mu je dobra
sa pdv-om... trazi na google-u slike od belarus 622 i nacices slike od pozadi...

- - - - - - - - - -

622.jpg

ja sam za ovakvu verziju...

Nazad
Vrh