MTZ Belarus

Sad ću sam sebi skočiti u stomak, danas pogledam na termometar u dvorištu a ono 16 stepeni. Reko' ajd' da probam da upalim rusa. I on je upalio!!! I to nakon samo 2 sekunde anlasovanja! A nije paljen od novembra, ajd' sad da čovek bude pametan...

kolegi juče plano skoro pa nov belarus ne znam koji je (ako ne neki 85 konja turbo) ima ravan most.Izglega da je stavor napravio kurcešlus.Kako on kaže šteta je pozamašna jer je plano pod tablom.

*Dukej* slaba kompresia.isti slucaj sam imao na 552 pre 3-god. zameno hilzne i karike,radilicu nisam ni vadio,letece lezajeve vratio nazad.evo od tad traktor pali bez problema.tad sam stavio grejac koji radi na 220v i samo je tako palio,a sad pali bez grejaca.

Da li vlasnici Eurolux modela mogu da mi kazu da li se ojacana sasija srafi i za zvono menjaca na one dve rupe?

Da li je neko menjao male sijalice ( led diode) na istrument tabli MTZ 1025, dugo svetlo, indexi, rucna kocnica???
TN_agroinform_20130417201954_23071.jpg

Poslednja izmena:
*Dukej* slaba kompresia.isti slucaj sam imao na 552 pre 3-god. zameno hilzne i karike,radilicu nisam ni vadio,letece lezajeve vratio nazad.evo od tad traktor pali bez problema.tad sam stavio grejac koji radi na 220v i samo je tako palio,a sad pali bez grejaca.
Meni od generalne kad je hladno tesko pali i jos nova ac i opet istao i pumpa radjena i dizne menjane i svasta nesto i dzaba i brzi alaser kad je leto ujutro pali na zub a zimi bome bez gusenja nema nista

Nazad
Vrh