Danasnja proba pred pazar:
- - - - - - - - - -
Kaze dobar neki traktor de god gurne rucicu ona udje u neku brzinu.
Pazar će da padne isti ovakav samo nov, ako Bog da...
P.S. Ja se već pito di je snimak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danasnja proba pred pazar:
- - - - - - - - - -
Kaze dobar neki traktor de god gurne rucicu ona udje u neku brzinu.
Da,to je i poenta ojacanja...Da li vlasnici Eurolux modela mogu da mi kazu da li se ojacana sasija srafi i za zvono menjaca na one dve rupe?
Hvala na pomocu clanu Danger...
@Danger
Svaka čast, brzo i jasno. Šta ti dečko radiš...
Trenutno studiram veterinu,a ostalo izguglam pa ako me osere ondak mi se neko zahvali a ja sretan ko dete.......
Da li vlasnici Eurolux modela mogu da mi kazu da li se ojacana sasija srafi i za zvono menjaca na one dve rupe?
Meni od generalne kad je hladno tesko pali i jos nova ac i opet istao i pumpa radjena i dizne menjane i svasta nesto i dzaba i brzi alaser kad je leto ujutro pali na zub a zimi bome bez gusenja nema nista*Dukej* slaba kompresia.isti slucaj sam imao na 552 pre 3-god. zameno hilzne i karike,radilicu nisam ni vadio,letece lezajeve vratio nazad.evo od tad traktor pali bez problema.tad sam stavio grejac koji radi na 220v i samo je tako palio,a sad pali bez grejaca.
Ne mora druze,karter je ne zavisan,