Danasnja proba pred pazar:
- - - - - - - - - -
Kaze dobar neki traktor de god gurne rucicu ona udje u neku brzinu.
- - - - - - - - - -
Kaze dobar neki traktor de god gurne rucicu ona udje u neku brzinu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam vodenu pumpu od belarusa 1021.3 ako nekom treba
Kako sad,juce si je trazio a sad prodajes.....
Moja ac pumpa je klipna. Neznam sta vise da radim jos nisam proverio bosh pumpu...
Ja sam prošle godine kupio polovnog rusa, i u sklopu "pretresa" traktora rađena je i boš pumpa. Koštalo je 21000 din. Šta je sve menjano - ne znam.
Traktor ok radi, ne troši puno, ali kod prvog jutarnjeg paljenja u hladnijim danima tokom proleća ili jeseni (tokom letnjih vrućina nema problema) nastaju muke. Neće da upali, a kad jednom upali, onda svako dalje paljenje ide na "pola zuba", ali to prvo mu je problem, mora baš dosta da vergla dok ne upali. Naravno sa hladnijim vremenom je još teže upaliti traktor. Paljenje je na 12V.
Sad u januaru je jedan dan bilo baš lepo vreme, termometar u dvorištu je pokazivao 13 stepeni i probao sam da upalim rusa da malo radi pošto nije diran od novembra. Iako sam prethodno dopunio akumulatore, nisam uspeo da upalim traktor, ali nisam mnogo ni pokušavao (sa zatvaranjem usisa vazduha ili start sprejom). Originalni grejač nemam, već je u usisnu granu ubačen suvi grejač iz T-40. Naravno, pokušao sam i sa tim grejačem, ali bez uspeha.
Majstor mi je rekao da će doći da mi poveća punjenje, a ako sam ga dobro shvatio to nije redovno punjenje (u normalnom radu) već samo prilikom starta. Je l' zna neko da mi to oko punjenja (startnog punjenja) pojasni malo bolje?