Tomić Toma
Član
Pre ce biti cetkice. Uzmi cekic i malu cukni alnase tamo gde su cetkice. Ako uspe da se pokrene, one su.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Idu oko ovog lima gde je rupa za klip.Aco u kom delu na slici idu oni tefloni sto se menjaju uz dihtung glave?
Kucnuo sam kako si rekao i zaverglo je. Da li bi trebalo da ga otvorim i očistim ih da ne bi opet zezale?Pre ce biti cetkice. Uzmi cekic i malu cukni alnase tamo gde su cetkice. Ako uspe da se pokrene, one su.
Evo nacina na koji smo resili takoreci problematiku malog rezervoara za gorivo na 1221.3. Mozda nekom zatreba. Kapacitet je sad 200l, dodatni rezervoar je zapravo desni od manjih belarusa tipa 820 i ostalih sa njegovim fabrickim nosacima i opasacima.[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
kompresor je izmesten sa leve strane:[/IMG]
Na 82.1 mi kazaljka za pokazivanje količine goriva pala.Lampica ponekad trepće ali kazaljka se ne diže.Gde da tražim kvar?
Na 82.1 mi kazaljka za pokazivanje količine goriva pala.Lampica ponekad trepće ali kazaljka se ne diže.Gde da tražim kvar?
Znači to može da se dohvati ako se skine onaj poklopac na podu ispod sedišta?