miroslav k
Član
Crvena boja obavezno i da ima 4 točka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kristal ako ti je topling u skroz donjoj rupi onda hoće to da se desi i što kaže pankin verovatno vam je u plivajućem položaju hidrulik, topling u srednju rupu kad neoreš.
Mirko kolega Steva ti je objasnio, pošto orem u plivajućem položaju uvek koristim gornju rupu zato što je tu najosetljiviji i brzo reaguje usled zaranjanja prednje glave i vraćanja na zadatu dubinu a i nedaj bože da zapnem nešto u zemlji pre odreaguje, inače naša zemlja je srednje teška za obradu a srednju rupu koristim kad radim pripremu, setvu, prskanje... i ostale poslove stim da isključim plivajući hod (ispod sedišta) i stavim ga u srednji položaj ili ti neutral.
Meni se to isto desilo evo ti stranica tu imas objasnjenje http://poljoinfo.com/showthread.php?110-MTZ-Belarus/page850Ja imam jedno pitanje za kolege???Zasto mi je na Belarusu 82 otezao volan mnogo???Mislio sam da je do onog stuba volana i kupim celu garnituru zamenim gumice i sipam novo ulje i opet isto????Unapred hvala
Kod mene na rusu ako hoces da ores oko 30-35 moras na broju 6 da bude rucica. Nekada dok nismo hidraulik cackali tu dubinu je imao izmedju broja 4 i 5 u zavisnosti od zemlje. http://i50.tinypic.com/2lom4y.jpg Za kakvo stelovanje sluzi ta zaokruzena rucica, a za sta ta druga?
ispod kabine u pravcu sedišta se namešta plivajući režimMa gde vi to štelujete plivajući položaj na MTZ-u?
Kakve to veze ima sa snagom traktora i motora?Priča se povela o hidraulici i adekvatnom radu plivajućeg režimaRadi vam korektno zato sto taj traktor ima malo vise snage za to sto radi pa ne oseti to prpadanje i iskaknje.... a da je tu motor od rakovice da vidim sto bi radio korektno!
Radi vam korektno zato sto taj traktor ima malo vise snage za to sto radi pa ne oseti to prpadanje i iskaknje.... a da je tu motor od rakovice da vidim sto bi radio korektno!