R
rad78
Guest
Dukej jel si merio potrošnju sa tim plugom i kojom brzinom vučeš leoparda ?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Polako kolega zektor ,na mtz ima puno stvari koje ljudi ne znaju da koriste ili ušteluju kao npr taj hidraulik .on može sasvim u redu da radi ako se sve dobro podesi ,meni su bivši ipk-ovci penzioneri pokazali neke stvari na mtz koje nikad ne bi sam skopčo a ne bi ni oni da nisu bili 15 dana na predavanju o korištenju i održavanju traktora koje je 70ih godina bilo obavezno.Pa ima i to velike.... Ali ne vredi da se raspravljamo o plivajucim hidrauliku na rusu jer ko god kaze da to radi dobro nije radio sa boljim. Ja iskreno mislim da je to tesko sranje!
Dukej jel si merio potrošnju sa tim plugom i kojom brzinom vučeš leoparda ?
Polako kolega zektor ,na mtz ima puno stvari koje ljudi ne znaju da koriste ili ušteluju kao npr taj hidraulik .on može sasvim u redu da radi ako se sve dobro podesi ,meni su bivši ipk-ovci penzioneri pokazali neke stvari na mtz koje nikad ne bi sam skopčo a ne bi ni oni da nisu bili 15 dana na predavanju o korištenju i održavanju traktora koje je 70ih godina bilo obavezno.
E tu se već razumijemo kolega još ako ima ladnog banatskog o tom bi se dalo raspravljati na duže stazeOk....
Jedno pitanje. Procurela mi je turbina na rusu, pa me interesuje dali je vec bilo reci o tome i ako jeste na kojim stranama, da nebih listao 900 strana. Ili moze neko da mi objasni sta je u pitanju?Dali je imao jos neko takav problem i sta je uradio?
Ima li neko mesto na rusu gde može prikopčati sondu od termometra vode, a da se zadrže davači za električni sat i lampicu previsoke temperature?
edit: MTZ 82.1 je u pitanju
Tesko a da se nenamucis,jedino da budzis zadnji dekli na glavi gde je izlaz vode za kabinu,ili na starijim tipovima gde je slavina grejanja uvrnuta u alu dekli,e jedino taj dekli da iskoristis i prepravis da moze sonda da stane a i da ima grejanje,sto neuzmes ovo...www.anel.rs
ja sam to stavio,lako se montira,ja sam uzeo samo merac temperature i platio 2500 din.
imam problem na mtz(fabricki 24V).prvo nije hteo da pokrene anlaser,samo na releju paljenja cakne,a zatim kada je iz nekoliko puta tako upalio-ali anlaser ostaje stalno ukljucen do iskljucenja sklopke iza sedista...anlaser je ispravan,probano je sa drugim,i isto se ponasa?neka elektrika zeza,ali gde traziti-da li zameniti sklopku ili pak rele?
Cekaj sad nesto razmisljam i ne mogu da se setim u koji polozaj se ubaci ona rucica ispod sedista kad sedis u traktoru za fini hidraulik u levu il desnu stranu?
Mozes komotno i tu da napravis dekli,izbijes cep i zavrnes dekli koji prihvata sondu,tu ce biti precizno merenje,sat koji sam ti okacio nema klasican davac vec dobijes uz sat i okruglu 8mm stopicu u kojoj je ugradjen davac,tako da sve sto je potrebno da ga zavrnes na jedan saraf od dekla zadnjeg na glavi,vidi na sajtu imas parce plavog kabla sa stopicom,mogu ti okaciti slike u nedelju ako treba.....
Krepalo mi ono malo GO*NO od releja(u instrument tabli) i zalepio,tj davao kontakt non stop...rezultat-anlaser mi otisao u vecna lovista za 15tak sekundi dok sam skontao sta se desava...ruska elektronika...uh.Probaj bravicu da zameniš
Sluzi za zakacivanje prikoliceŠta ti je prijatelju pufer?
Nazalost ne...jednom mi se desilo da na rakovici ostane ukljucen,ali sam tada istog momenta osetio razliku(bravica paljenja zakocila)malo je vratio i bez posledica nastavio sa radom.Nisi čuo da alnaser nije isključio?