savopunck
Banned
E pa moj danas pustio vodu na auspuh tako da sam veoma hepi sad kad treba raditi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imao taj problem. Nigde nisam nasao "rudu" ni polovni, ni novu. Pa sam kupio novu poteznicu, od Kosanovica iz Pazove. Pase svaki sraf.Da li neko možda zna da li su isti nosači donje poteznice i kuke na MTZ traktorima?
Imam 82.1 sa kojim sam dobio kuku, ali ne i donju poteznicu. Kuka mi za sad ne treba (verovatno nikad ni neće), ali donja poteznica bi mi dobro došla. Ja sam hteo da skinem kuku, pa sam krenuo da odvrćem onih 6 šrafova (4x27 ključ i 2x 24 ključ) sa kojima je nosač kuke pričvršćen za diferencijal, ali se onda mislim da nije možda taj nosač isti i za donju poteznicu... Pa bi mi onda lakše bilo da negde nađem samo "rudu" poteznice, nego ceo komplet sa nosačem. Da li neko možda ima sliku tog nosača donje poteznice (možda iz kataloga delova)?
I ja sam to radio na rusu lamelu i druk lezaj , zamajac sam stavio nov.Nas 820 dobio novu lamelu,korpu kvacila,druk lezaj,poravnat zamajac.Sada krece i ide kao nov!
Jel tajna koliko je koštala?
Dali mi moze neko pomoci imam mtz 82 stari tip trebam silirati sa njim interesuje me kojom brzinom i kojom brzinom kardana kombajn je jednoredni pz 80 zvegeers
Nije ti dobro podesen rezmak tockova.Imam problem. Zbog cega mi desnu stranu prednje desne gume na Rusu 920 standard jede? Desnu stranu gume mi je pojeo duplo vise nego levu stranu. Hvala.