Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A čemu to za te pare ima da služi da bi se isplatilo?Da premeštam mašine po dvorištu?
Na koj rucici dizes sa strane sedista ili napred?jel postoji na 820 plivajuci polozaj na hidraulici vidim da se sa jednom ruckom sve radi dize i spusta.kolega saleratar mi je svasta nesto objasnjavao ali nisam utubio sta je govorio bese tog dana puno toga receno
dizem na onoj rucici sa brojevima pored sedista a ispod sedista ima dve jedna je za kardan a ova druga nemam pojma sta je?!? probao sam da podignem skroz do gore i onda ona curka sto blokira hidraulik nece da pusti dok ne cimnem tu drugu rucku ispod sedita u kombinaciji sa spustanjem ove pored sedita.Na koj rucici dizes sa strane sedista ili napred?
ovako sam ja skontao prva rucka je do prozora i na njoj dizem i spustam tj.odredjujem dubinu , druga rucka mi je rucni gas a treca do sedista je ona koju ne spustam do kraja nego ostavljam je napred ta je za plivajuci hidraulik ili to ne ide tako?!?Plivajuci hidraulik ti je kad na toj rucki sto spustas ostavis je napred kao kada spustas
Gospodine urednice,traktor Belarus ima jako puno rucica za komandovanje svim i svacim u kabini i covek se lako da zbuniti u njemu te mu je s toga potrebno objasniti upotrebu istih.Ja sam na brzaka nabrojao 12 rucica u kabini Belorusa 820.Da li vi ovde objašnjavate kako se vozi space shuttle ili ručice za upravljanje podiznim mehanizmom traktora?