MTZ Belarus

Ja sam zvao Satex i pitao. 1800 evra

Ima ljudi kod nas, neko bi kupio samo da mu traktor izgleda opasnije od komsijskog:haha:

Salu na stranu, ja bih mogao samo da nosim bure od prskalice, pa da tako povecam ucinak u prskanju, eventualno i neki sanduk sa semenom pri sejanju, ostalo nigde ne vidim gde bi mogla da se upotrebi

A čemu to za te pare ima da služi da bi se isplatilo?Da premeštam mašine po dvorištu?

zavisi koliko zemlje radis.........
pogledajte malo po jutjub za cega sve moze da sluzi prednja hidraulika,nije samo za premestanje po dvoristu i da deluje opasnije od komsijinog 558,samo sam okacio sliku noviteta mozda nekom zatreba,meni za sad netreba........cena je vec napisana mada tamo gde sam ja uslikao kosta malo vise,i covek se ogradio malo....

Dobra je stvar,nema sta.Samo je cena,po mom misljenju,visoka.Identicna moze da se napravi za duplo manje pare,garantujem

jel postoji na 820 plivajuci polozaj na hidraulici vidim da se sa jednom ruckom sve radi dize i spusta.kolega saleratar mi je svasta nesto objasnjavao ali nisam utubio sta je govorio bese tog dana puno toga receno:osmeh:

Na koj rucici dizes sa strane sedista ili napred?
dizem na onoj rucici sa brojevima pored sedista a ispod sedista ima dve jedna je za kardan a ova druga nemam pojma sta je?!? probao sam da podignem skroz do gore i onda ona curka sto blokira hidraulik nece da pusti dok ne cimnem tu drugu rucku ispod sedita u kombinaciji sa spustanjem ove pored sedita.
ako si mislio na one tri napred i to ne znam za sta sluzi predpostavljam da je nesto za kipu ,moram naci neko uputstvo

Plivajuci hidraulik ti je kad na toj rucki sto spustas ostavis je napred kao kada spustas
ovako sam ja skontao prva rucka je do prozora i na njoj dizem i spustam tj.odredjujem dubinu , druga rucka mi je rucni gas a treca do sedista je ona koju ne spustam do kraja nego ostavljam je napred ta je za plivajuci hidraulik ili to ne ide tako?!?

Prva do prozora palis i gasis kadran, druga je rucni gas, a treca rucka (tj rucka do sedista) je hidraulik. I na toj trecoj rucki radis sve. I dizes i spustas i plivajuci hod. Sad samo nisam skontao gde ta rucka treba da bude da bih bila u plivajucem polozaju? Ja sam negde citao da je plivajuci hod izmedju broja 3 i 4.

Da li vi ovde objašnjavate kako se vozi space shuttle ili ručice za upravljanje podiznim mehanizmom traktora? :sta:
Gospodine urednice,traktor Belarus ima jako puno rucica za komandovanje svim i svacim u kabini i covek se lako da zbuniti u njemu te mu je s toga potrebno objasniti upotrebu istih.Ja sam na brzaka nabrojao 12 rucica u kabini Belorusa 820. :osmeh:

Najzesce je kad dodje neko (ko prvi put seda u rusa) i pocne da me zapitkuje zasta sluzi koja rucica... Objasnjavanje se oduzi podosta... :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

A najzesci je bio jedan lik kad je seo kod mene u 820 i pita me za sta sluze one rucke napred (sa desne strane instrument table) kaze jer ti to 1-2-3 brzina... :sta: :haha: :haha: :haha:

Slažem se gospodo da je tako ali ovde se objašnjava na dve strane kako se koriste ručice za rukovanje podiznim sistemom na traktoru. I najkomplikovaniji traktor sam objašnjavao sa jednim postom, a ne na dve stranice. Šta bi bilo da traže da se objasni kako se upravlja sa kombajnom Massey Ferguson? Za to bi po tom pravilu bilo potrebno ceo forum! Ili za programiranje rada hidrauličnog podiznog mehanizma traktora Fendt 716 ili John Deere!

Nazad
Vrh