MTZ Belarus

Ja sam prošlog proleća radio sa 82.1 i IMt spremačem od 3,2m.Po meni odlična kombinacija te širine sa tom konjskom snagom.

@stizanin
cena je 175 eura pase sve na birac brzina,malo me zbunio taj menjac sa strane jer je mali hod i ispada da ima 4 brzine

evo ponovljaja
img0013.jpg
img0014.jpg
img0015.jpg
img0011.jpg
img0021.jpg
img0017.jpg
img0020.jpg

- - - - - - - - - -

ovde flisuje na mostu pa ako neko zna da mi kaze sta je u pitanju
img0018.jpg

Hoće kad se uspe ulja više negošto treba a ako je još sumljivog kvaliteta epilog je vidljiv. Radoslave činimise da je prednja desna guma više istrošena sa spoljne strane.

Radoslave neka te dobro sluzi. Polako radi sa njim i brzo se sve savlada. Grunt ne razumem ti i dalje nemas drugi setvospremac nego 2,2 m.

Radoslave to ti curi na odušci prednjeg mosta, verovatno se stvara pritisak prilikom teranja a oduška neradi kako treba pa propušta ulje.

Grunt ma nema veze ja sam 16 godina vukao 2,2 sa 558 nisam zeleo da gubim zivce sa trgovcima za malo zemlje. Razumem te. A sada nikako nisam zeleo da vucem 2,2 sa rusom. A sa 2,9 ocas posla se zavrsi jutro ili dva.

Sale nisam toliko kompetentan kao ti ali sam i ja na odusak pomislio.

Ako moze mala pomoc: na 892 2 god. star nemogu da ukljucim prednju vucu a prosle jeseni u oranju kad sam i uspeo da je ukljucim nemogu je iskljuciti.Bojim se iscupacu ono malo rucice jel treba negde podmazati ili razraditi ili ...

Samo treba podmazati tamo ispod kabine ...pratite rucucu iz kabine i videcete jedan deo sa tri kanala i jedan kao kliker sto upada u njih kada se rucka pomera.ima slika dosta stranica unazad sto sam postavio.Evo ovo sto je zaokruzeno zelenom bojom.

Ako moze mala pomoc: na 892 2 god. star nemogu da ukljucim prednju vucu a prosle jeseni u oranju kad sam i uspeo da je ukljucim nemogu je iskljuciti.Bojim se iscupacu ono malo rucice jel treba negde podmazati ili razraditi ili ...

Vlada BB je odgovorio a evo i slike da lakše shvatiš o čemu se radi i gde zaglavljuje....

untitled.png
[/IMG]

Brojem 4 je označena kuglica koja hoće da zaglavi u uporu označenim brojem 3. WD-40 rešava problem :ppozdrav:

Nazad
Vrh