MTZ Belarus

Jest sredjen pre pickanja, ali menjac nisam dirao posebno jer je on funkcionisao. Medjutim sad izbacuje iz sporih brzina, ili ti iz one prve tri nebitno iz koje.

naj jeftinija varijanta 500 dinara
najskuplja isto 500 al ojra...........
sad ces reci da te z.......,rastavi prvo pa vidi sta je,mozda je samo neki lezaj dobio po tamburi pa iskace,pitanje ti je malo nezgodno

Drustrvo pozdrav opet,,Moze li mi neko reci kakvi su ovo prevaranti iz B.P.sela,sad gledao oglase i jedan traktor 93.g. 7400e a drugi 6300e 98.g. a isti traktor(ista reg. tablica) jos da napomenem da je skuplja varijanta ranije postavljen oglas..nisam mogao da odolim a da ne prokomentarisem..

Pozdrav kolege kako se pokazala stara 52ka,da li je veliki potrosac?I sta je zeza sem sto nema reduktor kao 82ka i naravno godina proizvodnje :osmeh:

Pozdrav kolege kako se pokazala stara 52ka,da li je veliki potrosac?I sta je zeza sem sto nema reduktor kao 82ka i naravno godina proizvodnje :osmeh:
Oranje 25 do 30 l ha ako ne curi na uspuh a ako ga stisnes moze i preko 40 da proguta inace ima bolje resenu automatsku prednju vucu i blokadu od ovih novijih ,moj nije nesto izradjen i vrlo sam zadovoljan to mi je najstariji traktor u dvoristu a najsuvlji ,zbog njega sam ih hteo novog belorusa da kupim ali citajuci ovaj forum polako odustajem.i mislim da ima dovoljno brzina i bez reduktora ,mana kabina je spartanska

Karambol od prosle godine

m7eyop.jpg

Nazad
Vrh