paorpaor
Član
Jest sredjen pre pickanja, ali menjac nisam dirao posebno jer je on funkcionisao. Medjutim sad izbacuje iz sporih brzina, ili ti iz one prve tri nebitno iz koje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel znas gde ima jeftinije?ovaj drugi je malo preskup,moze da se kupe dva za te pare..........
Oranje 25 do 30 l ha ako ne curi na uspuh a ako ga stisnes moze i preko 40 da proguta inace ima bolje resenu automatsku prednju vucu i blokadu od ovih novijih ,moj nije nesto izradjen i vrlo sam zadovoljan to mi je najstariji traktor u dvoristu a najsuvlji ,zbog njega sam ih hteo novog belorusa da kupim ali citajuci ovaj forum polako odustajem.i mislim da ima dovoljno brzina i bez reduktora ,mana kabina je spartanskaPozdrav kolege kako se pokazala stara 52ka,da li je veliki potrosac?I sta je zeza sem sto nema reduktor kao 82ka i naravno godina proizvodnje
Znam da je nezgodno, ali cisto orijentaciono. I ovaj odgovor mi je sasvim dovoljan. Hvala.
Trebao broj jednom mom poznaniku jer je čuo da imaju kabine za mtz. Sad me zove i kaže da je kabina od nekog umz ili dtz (koji već) negde oko 1500e i to neka poljska mala privreda.Nema vremena da napravi od silnog posla
Trebao broj jednom mom poznaniku jer je čuo da imaju kabine za mtz. Sad me zove i kaže da je kabina od nekog umz ili dtz (koji već) negde oko 1500e i to neka poljska mala privreda.
Jel ste menjali i unutrašnje ležaje.Lezajevi odsluzili svoje.