MTZ Belarus

Koliki (Ah) akumulatori idu u MTZ 82.1?

Unutrasnji je bio dobar, to se desilo pre nego sto sam zakacio vadilicu, na okretanju tockova, pa smo na brzinu napravili samo da se krene sa vadjenjem ali je dobro napravljen srecom.

ima mnogo bolje resenje od tih kuglicnih lezajeva 6217,sutra slike ako stignem.....

ipuzvb.jpg

kojom brzinom drljate na 820 drljaca tupanjac cetiri krila bez rotora.uzeo 820 standard danas malo se upoznavao sa tim cudom od ruske kible i
zecom i kornjacom

pa znam da je mala ali sta cu kad nju trenutno imam,a jos veci mi je problem setvospremac od 2,2m. njega ne vredi ni da kacim ne znam ni dal bi pokrio tragove??
torpedo 45 je dosad radio al sad dosao ruja...

jedno onako laicki postavljeno pitanje sta mu dodje ta kornjaca -zec kao neki multiplover da mu postojecu brzinu upolovaci smanji prenos i poveca obrtaje i time dobije na snazi ? znam da je multiplover hidraulicni mehanizam u odnosu na ovaj ruski mehanicki

koliko ide motornog ulja u 820 sipao bih Lukoil avangard ekstra 15-40 ?u diferencijalu i menjacu nije bilo ulja, da li da dospem ili sipam novo sae 90?da li da prestelujem ventile ili da ga malo probam da vidim kako ide pa posle ako bude trebalo.vidim da je jedan krst na kardanu od prednje vuce promenjen stavljen neki francuski sa dve sisice za mazalicu ,kuciste je dobro stegnuto i nema lufta ,to sam juce uspeo da vidim ovih dana sledi detaljniji pregled traktora.

Radjen je menjac na rusu pa kad je vec sve bilo rastavljeno zamolio sam majstora da mi ubaci menjac sa strane jer je izmedju nogu bio dosad.
www.dodaj.rs
[/ur[/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

Koliko je kostalo to zadovoljstvo, mislim na menjac sa strane.

- - - - - - - - - -

pa znam da je mala ali sta cu kad nju trenutno imam,a jos veci mi je problem setvospremac od 2,2m. njega ne vredi ni da kacim ne znam ni dal bi pokrio tragove??
torpedo 45 je dosad radio al sad dosao ruja...
2,2 Pokriva 82 radio sam sa tom sirinom mada treba veci da ne bi morao da juris po njivi da bi imao ucinak.

Za traktor od 80 ks nista ispod tri metra, jer je tu najbolji odnos nafta/ucinak. Ja 2,5m vucem sa 60 ks.

to sam i mislio da ce pokriti jel su mi rekli da nece.koliko trosite onako sac metodom po kj sa 2,2m

Nazad
Vrh