MTZ Belarus

Pa ja mislim da se spolja nevide skoro nikakve razlike.... To mogu da ti odgovore clanovi koji su to prepravljali ja nisam...

Misliš da se vešto izvlačim? Nekada je dovoljno samo mahati ručicama :haha::haha: pa se nećeš udaviti.....
Ja sam priznao grešku što sam osporavao Panonstibovu tvrdnju, tačnije ja sam izneo svoje mišljenje jer me je u celoj toj priči bunio pozicioni regulator i još uvek postoji ono "ali" , samo sad to ostavljamo po strani !
Ali ti i dalje tvrdiš da je samo desna strana povratna što bi bilo tačno da je hidraulični cilindar jednosmerni, ali pošto je on dvosmerni onda i ti možeš priznati grešku !!! ::namigivanje::
Da je član ACA odma pitao na koji hidraulični vod da namontira "prigušnicu" od obojice bi dobio isti odgovor-na desni vod. Ja bi mu čak i slikao tu prigušnicu kako izgleda:osmeh: i postavio bi sliku javno a ne na PP.
I jesam li se izvukao???:osmeh::ppozdrav:

itekako nego vesto izvlacenje........:osmeh:
Posle posta Panonstiba clan Aca pita koji je povratni vod kad spusta poluge,tu si mu dao pogresan odgovor i tako je krenulo.......
klip jeste dvosmerni i zato je Panonstib i napisao zavisi kako usmeris ulje,i onda Aca pita koji je kad se spusta....na desno crevo ulje ulazi kad se dizu poluge,kad se spustaju na isto se vraca,kad se koristi prinudno onda pritisak ulazi na levo crevo i ako je pozadi zakacen plug moguce je traktor odici od zemlje,ako se rucka oslobodi traktor se spusti dole a ulje se kroz levo crevo vrati u rezervoar ulja kroz razvodnik,to je kod starog tipa gde je moguce prinudno sa 100% efektom, posto se klip koristi pretezno za dizanje orudja uz pritisak a spustanje slobodnim padom orudja(bez pritiska) ta radnja se obavlja kroz desno crevo tako da radni povrat ulja je na desnom crevu,e sad....posto stari tip ima prinudno mora biti i levo crevo zbog dvosmerne funkcije klipa,al nikako levo crevo nije radno povratno,posto je klip dvosmeran moraju biti oba creva skopcana zbog setanja ulja tamo vamo da bi klip mogao imati maksimalni hod u obe strane,i jos jedan razlog zasto je levo crevo bitno,kad dotraju gumice na klipu i kad popusta klip svo ulje koje prodje kroz lose gumice kroz to levo crevo zavrsi u rezervaru ulja hidraulika

- - - - - - - - - -

evo i slike javno da nestucam........
2mf0i1i.jpg

Danger
itekako nego vesto izvlacenje........
Posle posta Panonstiba clan Aca pita koji je povratni vod kad spusta poluge,tu si mu dao pogresan odgovor i tako je krenulo.......

Ja sam njemu dao odgovor na prethodno pitanje a to se vidi jer sam citirao njegovo 1. pitanje!!!!! Pogledaj citat, e sad što sam ja dugo pisao poruku "zaslužan" je najmlađi klinac jer se penje na krevete i stolice.......a član Aca je u međuvremenu postavio i 2. pitanje, i odatle kreće zabuna. Jel imam dobre argumente ???:osmeh::haha:
Drago mi je da smo usaglasili mišljenja i tvrdnje i da je povratni i levi i desni vod.
U Rumi na vašaru ispod jedne šatre ja plaćam ručak !!! Tvoje je piće (dok ne padnemo pod sto) :haha:

----------------------------
Bravo za sliku, nek je gleda ceo svet :ppozdrav:

Cveja po a sto tebi smeta tvoja pvp,s vremena na vreme kanes malo ulja i to je to,radilo je tako 35 god i radice i jos,sto bi se mucio sa prepravkama,osim ako znas nesto sto ja ne znam...pozdrav

sat kombinovani digitalni je 150,48 eur sa pdv, a tahometar je 142,86eur sa pdv
ako ne mozes online da porucis evo ti kataloskih brojeva:

sat digitalni Kataloski broj:AP70.380101-6 Šifra:02148
tahometar Kataloski broj: AP70-3813.001 Šifra:02084

Dnger jedno pitanje za tebe. Koliko kosta generalni remont menjaca na Breznjevu, konkretno za 920. Najskuplja i najeftinija varijanta.

Nazad
Vrh