nsnidza
Član
Koliko kosta novi razvodnik. Jel neko radio mozda turbinu, jel ima gumica neka da dihtuje sa usisne strane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze, ipak podatak nije tacan. Mogu i oni prinudno da spustaju poluge dole.Gledano od pozadi sa leve strane je povratni vod ulja.
panonstib Mislim da se ova vaša konstatacija odnosi na traktore MTZ starije izvedbe koji su imali mogućnost "prinudnog spuštanja" dok ovi noviji to ne mogu, tačnije kojima je ugrađen pozicioni regulator nemaju mogućnost "prinudnog spuštanja"
Kao povecavate pritisak hidraulika?, i dali postoji mogucnost povecanja pritiska u upravljackom sistemu (Pitam jer sam primetio da mi se teze okrece volan i kao da zapinje kad traktor radi na leru, pa predpostavljam da je mali pritisa u sistemu..., ulja u kucistu hidraulike ima dovoljno.)Jesenas sam menjao hidraulicnu pumpu merio sam pritisak na izvodu hidraulike bio je 160bara povecao sam ga na 190 radi odlicno.
Na 1221. isto fabricki, niko nista nije dirao. Taj od 170 je normalan, ja imam preko 100bara viska, to ce mo resiti ovih dana.Meni je 820 namesten jos uvek fabricki na 170 bar.Sada smo namontirali novi razvodnik na 82,1 (ruski)pa cu videti koji ce imati pritisak.Na kom rusu ti je toliki pritisak?
Gledano od pozadi sa leve strane je povratni vod ulja.
panonstib Mislim da se ova vaša konstatacija odnosi na traktore MTZ starije izvedbe koji su imali mogućnost "prinudnog spuštanja" dok ovi noviji to ne mogu, tačnije kojima je ugrađen pozicioni regulator nemaju mogućnost "prinudnog spuštanja"
cira92 Ti sam sebe demantuješ u istom postu
Na onim ruckama napred.96. Je godiste,a imam taj razvodnik ispod sedista,ali ne radi nit mi treba.
Na ovom traktoru su oba voda i potisni i povratni samo zavisi u kom pravcu usmerite ulje.
Pa nije to tajna nikakva a i pisano je u temi samo ima puno strana za listanje.Na jedno crevo sto ide u hidraulicni cilindar namontirate regulacioni ventil koji se nalazi na zmaj kombajnima kojim regulisete brzinu spustanja hedera,podesite ga da ne übija"prikljucak prilikom spustanja i resena stvar.ok,ima resenje za usporavanje,imas PP pa se cujemo
- - - - - - - - - -