MTZ Belarus

I moj se isto samo na sajlu gasi, rucni gas mu sluzi samo za to sto mu i ime kaze!

lalo jer na 1221 radjena pvp?vidim zuti se oko elemenata,a pitam iz razloga jer svaki treci brzo ode kod bosiste...i to mi bas rece jedan od njih...
Nije radjena, to sto se zuti je odsjaj od blica. Ovakve pumpe su malko redje, al su zato zajebale vek.:osmeh:
A sajla za gasenje ostala u ruci pre neki dan. To mu je drugi defekt za 3500 sati, prvi je bio plovak u rezervoaru.
@danger Rodjendan je 4.04. , al poklone primamo i unapred. :haha:

2ldd8o.jpg
[/QUOTE]
@ Lala Iz Banata koja je to tacno pumpa u pitanju ako nije tajna...?

Nije radjena, to sto se zuti je odsjaj od blica. Ovakve pumpe su malko redje, al su zato zajebale vek.:osmeh:
A sajla za gasenje ostala u ruci pre neki dan. To mu je drugi defekt za 3500 sati, prvi je bio plovak u rezervoaru.
@danger Ro
djendan je 4.04. , al poklone primamo i unapred. :haha:
nevredi Lalo,april je mesec,aprilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:haha:

Ne znam koji su tip bos pumpe,kod nas u PIK-u na tim 1221,ali stalno muce muku sa lomljenjem osovine bos pumpe.

Da stvarno sta ima veze, dve razlicite pumpe! kad stanu ovi traktori jedan pored drugog sa obe varijante pumpi, cak ni zvuk motora nije isti a ne potrosnja, zimi da ne pricam koliko bolje pali ruska varijanta!

Poslednja izmena:
Prvih godina su ugradjivane rotacione pumpe, i sa njima je bilo kubure, otkad su linijske u opticaju nema problema. Motor sa ruskom pumpom na mom traktoru nosi oznaku D-260.2S, i ima snagu 98 KW. Mislim da je i turbina drugog proizvodjaca, posto je i zvuk motora potpuno drugaciji od onog sa Motorpal pumpom i ceskim turbo kompresorom. Moj traktor je 2010. Godiste i ima ruski sklop, a drugar ima iz 2007. Sa Motorpalom, tako da ta varijanta da su prve serije bile sa Jazdom ne pije vodu.

kolega sale ratar loša ti preporuka ,dođem danas kod bošiste i otepe me onako ladno kao gužva niste se najavili i da ne bi majstor jove iz agropanonke ode ja kući suva k... i mokri cipela.

Ja sam birao traktor na carinskom skladistu Agropanonke, bilo je i jednih i drugih varijanti. Moj Baba kazo da uzmemo ovog, jer ima vecu pumpu. :haha: i gle cuda, ubo bas kako valja. Traktor je dosta zivahniji sa ruskom pumpom, bolhe povlaci iz nizih obrtaja, al zato sa motorpalom neuporedivo lepsi zvuk ima.

Ja sam birao traktor na carinskom skladistu Agropanonke, bilo je i jednih i drugih varijanti. Moj Baba kazo da uzmemo ovog, jer ima vecu pumpu. :haha: i gle cuda, ubo bas kako valja. Traktor je dosta zivahniji sa ruskom pumpom, bolhe povlaci iz nizih obrtaja, al zato sa motorpalom neuporedivo lepsi zvuk ima.
Pal-ova pumpa lepse radi,al zato placate zbog tog zvuka sledece:
1:vecu potrosnju
2:manju snagu,pogotovo pri nizim obrtajima(tromiji je,dok se ne zaleti)
3:daleko skuplji delovi pumpe VP ,ac pumpa i slicno,remont pumpe pogotovo
i sto bi rekao jedan bosista"kad hoces da od ruskog cekicara napravis traktor koji se cuje kao zetor" ...ne ide.

Nazad
Vrh