banePA
Član
I moj se isto samo na sajlu gasi, rucni gas mu sluzi samo za to sto mu i ime kaze!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije radjena, to sto se zuti je odsjaj od blica. Ovakve pumpe su malko redje, al su zato zajebale vek.lalo jer na 1221 radjena pvp?vidim zuti se oko elemenata,a pitam iz razloga jer svaki treci brzo ode kod bosiste...i to mi bas rece jedan od njih...
nevredi Lalo,april je mesec,aprilililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiNije radjena, to sto se zuti je odsjaj od blica. Ovakve pumpe su malko redje, al su zato zajebale vek.
A sajla za gasenje ostala u ruci pre neki dan. To mu je drugi defekt za 3500 sati, prvi je bio plovak u rezervoaru.
@danger Ro
djendan je 4.04. , al poklone primamo i unapred.
) nisu retke, negu su ugradjivane u pocetku-prvih godina ovog modela, pokazele se izdrzljivim al su malo vece potrosnje od ceskih.
Kakav početak? 1994odine je poela poizviodnja 1221.) nisu retke, negu su ugradjivane u pocetku-prvih godina ovog modela, pokazele se izdrzljivim al su malo vece potrosnje od ceskih.
Da stvarno sta ima veze, dve razlicite pumpe! kad stanu ovi traktori jedan pored drugog sa obe varijante pumpi, cak ni zvuk motora nije isti a ne potrosnja, zimi da ne pricam koliko bolje pali ruska varijanta!
Sad stizu sa tim a ranije sa onim, na -10, -20 bolje pali sa ruskom. i ja imam cesku al nisam od onih koji hvale samo svoje!imam motorpalovu pumpu i nevidim problem u palenju,sad samo stizu rusi sa tim pumpama...............
Pal-ova pumpa lepse radi,al zato placate zbog tog zvuka sledece:Ja sam birao traktor na carinskom skladistu Agropanonke, bilo je i jednih i drugih varijanti. Moj Baba kazo da uzmemo ovog, jer ima vecu pumpu. i gle cuda, ubo bas kako valja. Traktor je dosta zivahniji sa ruskom pumpom, bolhe povlaci iz nizih obrtaja, al zato sa motorpalom neuporedivo lepsi zvuk ima.
I ovo je istina, ove ceske su malo kilave iz malih!Traktor je dosta zivahniji sa ruskom pumpom, bolhe povlaci iz nizih obrtaja