Lala iz Banata
Član
Evo par umazanih, raspadnutih Rusvaja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je neko sejao kokuruz sa 952 ili 892 sa standardnim gumama ,po meni bi mozda i maglo,al aj da pitam.
Nisam napisao ravan most mislim na360/70.24 prednje i zadnje18,4_34.Koje gume spadaju pod "standardne"...?
Boki imam par zeznutih njiva sa takvim padom na kraju da nece 558 sa podignutim plugom da udje u brazdu pad pa jos plus kosina.Sestorednu nodetku nosi 558 samo tako... Ja sejem sa Agria sest redi i imt 565...
Moze,ostaje nekoliko cm od kraja gume do ulagaca ako se seje na 70.Nisam napisao ravan most mislim na360/70.24 prednje i zadnje18,4_34.
- - - - - - - - - -
Boki imam par zeznutih njiva sa takvim padom na kraju da nece 558 sa podignutim plugom da udje u brazdu pad pa jos plus kosina.
Gasi se na rucici gasa u kabini,a moze i na onu sajlu ispod volana ali samo ako je dovoljno zategnuta da skroz zatvori klapnu na usisnoj grani inace spas za paljenje zimi.
Gasi se na rucici gasa u kabini,a moze i na onu sajlu ispod volana ali samo ako je dovoljno zategnuta da skroz zatvori klapnu na usisnoj grani inace spas za paljenje zimi.
Na mom 820 nema te klapne na usisu,sajla vodi do pumpe dole,a i akd vratim rucni gas do kraja nazad on se nemoze ugasiti obrtaji spadnu na 800...