MTZ Belarus

Evo par umazanih, raspadnutih Rusvaja...
vyp1ms.jpg

2f03ul0.jpg

2921qhg.jpg

2yjr3nm.jpg

21ov4ad.jpg

2ldd8o.jpg

Da li je neko sejao kokuruz sa 952 ili 892 sa standardnim gumama ,po meni bi mozda i maglo,al aj da pitam.

Dvoumim se Lalo izmedju cetvororedne i sestoredne sejalice ,a sestorednu bi mogoa samo 952 da nosim posto imam 542 i 558 .a nije mi neka velika razlika u ceni polovni nodetki sa 4 ili 6 redi.

lalo jer na 1221 radjena pvp?vidim zuti se oko elemenata,a pitam iz razloga jer svaki treci brzo ode kod bosiste...i to mi bas rece jedan od njih...

Ciro na rucni gas segasi traktor. Ne znam ali moj nema sajlu za gasenje i gasim ga na rucni gas u kabini. Ne znam da li moze da se nesto prepravi ili nabudzi da ga gasim na sajlu?

Ja moj nemogu da ugasim dok ne povucem onu sajlu za gasenje.... E sad dal to tako treba da bude??? :sta:

Gasi se na rucici gasa u kabini,a moze i na onu sajlu ispod volana ali samo ako je dovoljno zategnuta da skroz zatvori klapnu na usisnoj grani inace spas za paljenje zimi.

Grunt zar ta sajla ne ide dole na pumpi visokog pritiska??? Kod mene je sa pumpom povezana nema veze sa usisom...

Gasi se na rucici gasa u kabini,a moze i na onu sajlu ispod volana ali samo ako je dovoljno zategnuta da skroz zatvori klapnu na usisnoj grani inace spas za paljenje zimi.

ala mesate babe i zabe,ima bos pumpi koje se gase samo na rucnom gasu,vrati se rucni gas unazad i kraj,i ima bos pumpe kao kod lale koje se gase pomocu sajle koja je za to namenjena,a ti Grunt gasis tarktor na dekompresor a nije za to namenjen,dekompresor sluzi za laksi start motora a ne za gasenje,mada moze da se ugasi to niko neosporava al.....
uze mi Cira rec sa tastature,taman sam hteo pitati lalu kad mu je rodjendan da mu posaljem novu sajlu......:osmeh:

Na mom 820 nema te klapne na usisu,sajla vodi do pumpe dole,a i akd vratim rucni gas do kraja nazad on se nemoze ugasiti obrtaji spadnu na 800...

Na mom 820 nema te klapne na usisu,sajla vodi do pumpe dole,a i akd vratim rucni gas do kraja nazad on se nemoze ugasiti obrtaji spadnu na 800...

tako je,nemaju svi modeli usisnu granu sa klapnom,ima rusa koji dole imaju samo jednu sajlu za gasenje i polugu za stelovanje pozicije volana(to imaju svi)pa ima koji imaju dve sajlle (za gasenje i dekomresor) (za gasenje i grejanje) (dekompresor i grejanje) itd....... sve zavisi dal je model proizveden do 4 meseca ili od 4 meseca pa nadalje.......:osmeh:

Nazad
Vrh