MTZ Belarus

ajd kako ti kazes,u mom kraju ima dosta 892 i 1025pa bas necujem da rondaju,cak sam imao u dvoristu od kolege na dva dana 892rm sa kojim sam radio(tanjirao),dao mi je da vidim dal mi odgovara jer sam se dvoumio izmedju 892 i 1221,nisam imao nikakve primedbe da klokoce i tandrce i da je bucan,cak nijansu tisi od 820,ja sam bio zadovoljan s radom al nije zadovoljio ono sto sam ja hteo pa je presudio 1221
Imam oba u dvoristu...jedan 14,drugi 4 godine...ako bar za ovo nisam merodavan-nek ide zivot...ali ipak da napomenem da je ovaj 82y,nije 820,ako ista znaci,jer je osetna razlika prema novim 820,koji takodje ne rade po mom"ukusu"a ovaj stari na malom leru bezmalo kao rakovica "cakce".

E ako ti je 82-ka 14 god,vrlo je moguće da je od onih tiših što kaže Bećarina. Tako da,isprika s moje strane.
S obzirom da je pisano o novom 892 ja sam mislio da se i uporedjuje sa novom 82-kom koja sigurno nije tiša ni od pomenutog ni od 1025.
Kish,da se što manje kvari i nek "premosti" do nekog zelenka!

Moj 820 je 99god letos u zadruzi pitaju me ljudi kako tako lepo radi tiho,sta si mu radio.Stvarno je tih samo suska inace kompresor ne koristim stalno tako da je i to jedan plus sto se tice buke.Stvarno sam zadovoljan...

Ja ipak mislim da brzi alternatori ne postoje,mozda si mislio na anlasere,pogresnog sam clana citirao...mislio sam na clana alfa 9

Poslednja izmena od urednika:
drugari promasio sam,mislio na anlaser i pisao alternator greskom,jer i to trazim jer ne puni,a anlaser nekako sporo radi. a neznam koliko vi znate o popravkama,nemogu da ubacim u brzi hod,samo spori radi,poludeh, u pitanju je 82.1 97god

potrebna mi je pomoc, imam problem sa kocenjem, blokira mi levi tocak. posao kod drugara da dozajmim plugove, i kada sam ulazio u njegovo dvoriste u rikverc zgazim kocnicusto jer je na ulasku strmo i kada sam je pustio levi tocak je ostao blokiran, krernem napred on odblokira, unazad opet blokira. okrenem traktor da udjem unapred, opet zgazim kocnicu on opet blokira a kada se vratim unazad on odblokira. Ravnicom ide normalno samo sto kad zgazim kocnicu on ne koci postepeno kako pretiskam papucu nego odjednom ukoci isto kao da blokira samo sto kad je postim o odblokira. Molim za savete i za pomoc.

KAd sam kupio mog Belarusa ista stvar se desavala sa kocnicama!!!! KAd pritisnem kocnice poljubim soferku!!!! I tad mi je rekao jedan forumas da uspricam malo benzina (spricem) pored one gumice.. Posle toga provozam traktor i blago pritiskam kocnice dok vozim... Problem je nestao posle toga i vise se nije ni vratio... :osmeh: Sad koci kao auto.. Ovom prilikom da mu se zahvalim jos jednom.. :bravo:

Peraja ventilatora u gornjem delu su bliza hladnjaku za jedno 15 mm nego u donjem delu.
Stavio sam nov hladnjak i vidim da je peraje ocesalo hladnjak. Pogledao sam stranice nisu napukle,
kako to resiti mozda je neko imao slican problem.Traktor je 82Y 94g i sta mu to Y znaci.

KAd sam kupio mog Belarusa ista stvar se desavala sa kocnicama!!!! KAd pritisnem kocnice poljubim soferku!!!! I tad mi je rekao jedan forumas da uspricam malo benzina (spricem) pored one gumice.. Posle toga provozam traktor i blago pritiskam kocnice dok vozim... Problem je nestao posle toga i vise se nije ni vratio... :osmeh: Sad koci kao auto.. Ovom prilikom da mu se zahvalim jos jednom.. :bravo:

Pored koje gumice Ciro?

Nazad
Vrh