MTZ Belarus

Već 20 god imam MTZ traktore koji su radili u svakojakim uslovima i nikad nisam primetio da je centrifuga problem, čakje po meni dobra stvar kad ugasiš motor ona se još čuje kako se okreće pod uslovom da je čista. Moja 105-tica dokle god bude kod mene biće kako je i izašla iz fabrike i nepada mi napamet da radim neke inovacije jedino ako neko dokaže sa jakim argumentima da je to bolje u šta sumnjam.

Stigla masinka!
img1668.jpg

img1674.jpg

img1676.jpg

Pravi izbor.
Što se tiče Belarusa ovaj model po meni ima najbolji odnos ulozeno-dobijeno.

Ako je na kredit u pitanju izbor je dobar izbor, a ako je keš onda je diskutabilno.

Dal je kredit ili kes svejedno je resis i kupis,po meni trebao je sacekati 20 dana i vodi se traktor godnu dana mladji,ali verovatno Kis zna sto ga je sad kupio.

Pa neodredjuje mu godište Agropanonka nego fabrika. Ako imaš 24000 keša imaš opciju polovan zapadni.:ppozdrav:

Pozdrav,danas kupim uloške dizni za 82,1 i otiđem kod bošiste da ih stavi i on mi kaže radosnu vijest da ne pašu ,novi ulošci tj ,da je kod novih uložaka ona igla što viri iz dizni je fi 2,9 ,a kod starih 2.2 zovem jednu trgovinu oni tvrde da tih od 2,2 ni nemaju već ove od 2,9 ,u drugoj trgovini tvrde mi da ove dizne s fi 2,2 idu kod turbo motora ,a moj to nije i znam da nije ništ mjenjano jer sam prvi vlasnik ,jel zna netko od vas o ćemu bi se tu moglo radit .hvala.

Pozdrav,danas kupim uloške dizni za 82,1 i otiđem kod bošiste da ih stavi i on mi kaže radosnu vijest da ne pašu ,novi ulošci tj ,da je kod novih uložaka ona igla što viri iz dizni je fi 2,9 ,a kod starih 2.2 zovem jednu trgovinu oni tvrde da tih od 2,2 ni nemaju već ove od 2,9 ,u drugoj trgovini tvrde mi da ove dizne s fi 2,2 idu kod turbo motora ,a moj to nije i znam da nije ništ mjenjano jer sam prvi vlasnik ,jel zna netko od vas o ćemu bi se tu moglo radit .hvala.

na ulosku dizne treba da pise kat.broj,uzmes takve iste i nema problema,sta pise na ulosku?????

Pa neodredjuje mu godište Agropanonka nego fabrika. Ako imaš 24000 keša imaš opciju polovan zapadni.:ppozdrav:
Bevisa zato sam i namerno napisao 20 dana a ne 10,jel svaka i malo ozbiljnija fabrika pravi serije 2014 godite vec sad,nadam se da razumes sta mislim,imam auto kupljen u decembru.i nije mu 5 godina vec 6.Al dobro nije neki razlog za polemiku.:ppozdrav:

Nazad
Vrh