nikola indjija
Član
Ko uduplava zadnje tockove na mtz 82-820 ima negde slika a nemogu da nadjem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danger da li moze da se kupi ovo kuciste za filter ulja?
Mora da je na elektricni pogon.@kish,zasto ti kazaljka od goriva pokazuje napon u Voltima
Pozdrav,danas kupim uloške dizni za 82,1 i otiđem kod bošiste da ih stavi i on mi kaže radosnu vijest da ne pašu ,novi ulošci tj ,da je kod novih uložaka ona igla što viri iz dizni je fi 2,9 ,a kod starih 2.2 zovem jednu trgovinu oni tvrde da tih od 2,2 ni nemaju već ove od 2,9 ,u drugoj trgovini tvrde mi da ove dizne s fi 2,2 idu kod turbo motora ,a moj to nije i znam da nije ništ mjenjano jer sam prvi vlasnik ,jel zna netko od vas o ćemu bi se tu moglo radit .hvala.
Traktor sa odlicnim motorom i fantasticnim menjacem, ima da gazi sve traktore u svojoj klasi .Stigla masinka!
Bevisa zato sam i namerno napisao 20 dana a ne 10,jel svaka i malo ozbiljnija fabrika pravi serije 2014 godite vec sad,nadam se da razumes sta mislim,imam auto kupljen u decembru.i nije mu 5 godina vec 6.Al dobro nije neki razlog za polemiku.Pa neodredjuje mu godište Agropanonka nego fabrika. Ako imaš 24000 keša imaš opciju polovan zapadni.