MTZ Belarus

Kako sam primetio to je neki preprodavac, po linku koji si okacio poznao sam mesto gde je slikan (beton ispred zele supe velike). Imao je 952 oko 12500E 2006 i on je sada kod drugogo preprodavca iz Malih pijaca,trazi sada 13500 i napisao da je 2007. Primetio sam to jel pratim oglase pomalo i prepoznam traktor i broj tablica koje se vode na Becej. Evo i linka, lep traktor steta sto nema vise slika. http://www.polovniautomobili.com/oglas4077812/belarus_952_ravan_most/

Plavi rus, čudan rus, jedini na svetu.........:osmeh: kod ovog kolege je i zmajevka poplavila:haha:
dscn0052.jpg
[/IMG]

Prijatelji obracam vam se za malu pomoc trazim da kupim nekog rusa 82.1 ili 820 od 1990 do 2000 godiste.Gledajuci po oglasima nailazio sam na sve i svasta pa vas molim ako imate negde da znate nekog da prodaje traktor javite mi. Unapred hvala

Bobane jel si gledo na kupujem prodajem,ima jedan u Backoj Topoli,99 godiste 820 trazi za njega 6600 na oko mi izgleda dobro,a i cena je solidna.

Bobane jel si gledo na kupujem prodajem,ima jedan u Backoj Topoli,99 godiste 820 trazi za njega 6600 na oko mi izgleda dobro,a i cena je solidna.

taj u Backoj Topoli se zove Branko .V.ima oglas i na mojauto i polovniautomobili za 920euro lux iz 2002 god. ali takodje i kao kupac koji kupuje sve vrste Belorus traktora. negde sam video na jednoj od njegovih slika iz oglasa u pozadini se lepo vide poredjano gomilu MTZ-a.isto sam u potrazi za slicnim pa pratim malo...slazem se za gore navedeni traktor za izgled a i cena je sasvim realna i korektna.

Dali pri zameni motornog ulja na 82.1 ispuštate i ulje iz PVP?Ako ispuštate recite mi koliko tu treba nasuti i koliko uopšte treba motornog ulja za zamenu na 82.1?

evo nekih noviteta za buduce kupce MTZ-a,vise nema ciscenja centrifuge i vise nema samo jedan grejac motora na usisnoj grani nego ispod svake dizne sto bi "trebalo" znaciti lakse paljenje ili startovanje motora
21aak5s.jpg
35k674i.jpg

Da li je to komplet glava od 52-ke kad tako stoje grejaci?A filter ulja :haha: ,videli da ce vise zaraditi na filterima nego na traktorima pa ajd da ture klasican filter ulja ::novac::

kako moze biti od 52 glava.......niti je ista glava niti su grejaci na istom mestu,kod 52 grejac se zavrce sa strane i ulazi u predkomoru a na ovoj glavi grejac ide direktno u kompresioni prostor,to nije nista novo jel vec duze vreme svi modeli .3 imaju takve grejace,sad su se dosetili i na klasicne modele,ovo sa slike je 82.1,to je novitet i trenutno nema takva glava da se kupi posebno,pa ni u garantnom roku da se nesto dogodi s glavom nemaju je na lageru

Nazad
Vrh