MTZ Belarus

Sale, jel i ti koristiš Viledu za prozore ?:osmeh::ppozdrav:

Pa o retrovizor pobogu!!!! :osmeh: Nego imam jedno pitanje dali umesto starijeg onog elektronskog brojaca radnih sati i obrtaja moze da se stavi ovaj naj noviji,ili nije isto??? :sta:

A mirisnu jelkicu, gde nju kačite :sta:
Kameni sto bi moj komso rekao na Vetrovizor:haha:
fm8k.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Na 1025,od 4 izvoda za hidrauliku(dva levo,dva desno),na koje se prikljucuje vucna tanjiraca? Kod mene su razlicite spojnice,pa hocu to da izmenjam da bih mogao da doteram tanjiracu

Nije mi bitno kojom cu rucicom raditi,posto mi samo treba da je doteram do kuce i tu cu je odmah otkaciti.Znaci,mogu da prikljucim,npr.,u gornju desnu i gornju levu?

Pre 8-10 godina dosta rusa je kupljeno tj. uveženo iz Mađarske, čak je bilo i plavih modela 82-ki.

Bio i direktno iz Rusije firma okolina Subotica sad bavi tovom Mangalice svinje 1999 mart bio 15000 Dm , mi u februar kupili dali 17500DM za 82.1

Jel se zna za nekoga ko je Beloruse uvozio direktno jer su tamo dosta jeftiniji?

Sećam se još kada smo kupili našeg 820 2004. godine i kada smo išli prema Vitojevcima preko poligona da sam video plavu 82ku. Kao klinac sam pitao ćala koji je to traktor a on mi dogovorio i čudio sam se kako je to naš crvene boje, a njihov plavi. :) Tad mi reče da je to iz Mađarske.

Hvala što me podseti na taj trenutak, sad kada se setim kao da je juče bilo.

Nazad
Vrh