Ja znam za par licitacija gde su za 200-2500000 dinara otišli mtz 552 kojima je trebalo uložiti maksimalno 2000eura da budu top mašine.Uostalom to Vi iz B.Topole dobro znate jer neki nakupci odatle stalno dolaze po licitacijama i sve mtz-e kupuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U~pa za 2,5 miliona imas nov!
Danas da upalim rusa, kad ono nesto jako sporo vergla, akumulatori su mu dobri. Da li je do alnasera ili je do neceg drugog? Sporo vrti a i kao da nema snage, imam osecaj kad vergla mozda 10-20 sekundi i za to vreme kao da iscrpi akumulatore?
ah Maticu uvek me nasmejes.Daj mu malo parfema,čisto da omiriše.
MA znam za to ali da li moze da se ugrade suvi kao na autu?Da li mtz 82 ima predkomore?Ovo je originalna varijanta, jednostavno zasrafis na unapred odredjeno mesto i gotova stvar.
Izmedju kardana u tom srednjem kucistu ima lamele, tu bude najcesce problem.Na 892 mi ne radi prednja vuča, jednostavno ne reaguje. Vidno nema nikakvih problema, zadnja dva dana oranja je nešto slabije vukao (nisam ga ja terao). Juče je žale terao preko na jednoj njivi i kaže da uopšte ne reaguje. Treba mi traktor da vadim rasad pa bi svaka ideja bila dobro došla.
Ja sam imao taj problem ove jeseni-što kaže Frenky-te lamele izbaci i ubaci direktnu vezo (ima da se kupi)-izađe negde oko 3000.Na 892 mi ne radi prednja vuča, jednostavno ne reaguje. Vidno nema nikakvih problema, zadnja dva dana oranja je nešto slabije vukao (nisam ga ja terao). Juče je žale terao preko na jednoj njivi i kaže da uopšte ne reaguje. Treba mi traktor da vadim rasad pa bi svaka ideja bila dobro došla.